Whale Series: Een Revolutie in de Keuken

Antibacteriële en Antiroest Messenset Geïnspireerd door de Walvis

Ontwerpers Zhiyuan Zhao, Guanhong Zhou en Ziyang Qi introduceren een messenset die zowel esthetisch als functioneel de keuken transformeert.

De Whale Series messenset is een toonbeeld van innovatie en design, geïnspireerd door de majestueuze vorm van de walvis. De set onderscheidt zich door een unieke combinatie van antibacteriële en antiroest technologieën, verpakt in een elegant ontwerp dat past in elke moderne keuken. De messen, met hun crèmewitte kleur en metallic accenten, zijn niet alleen een lust voor het oog, maar ook een genot om mee te werken.

De ergonomische handvatten van de messen zijn gemaakt van S plus huidvriendelijk materiaal, waardoor ze comfortabel en veilig in gebruik zijn. De innovatieve textuur en antislippatroon op de handvatten zorgen voor extra praktisch nut. De messenset is speciaal ontworpen voor de keuken van het post-pandemische tijdperk en voldoet aan alle snijbehoeften bij de voorbereiding van ingrediënten.

De messen zijn vervaardigd met behulp van geavanceerde 1.4116 staal en voorzien van OPD antibacteriële technologie en BO oxidatie antiroest technologie, wat resulteert in een uitzonderlijke duurzaamheid en scherpte. De messen zijn extreem scherp dankzij 48 handmatige processen en een 15 graden V-vormige slijptechnologie. Bovendien maakt de afneembare messenhouder het opbergen en reinigen van de messen eenvoudig.

De Whale Series is het resultaat van uitgebreid onderzoek en ontwikkeling, gericht op het creëren van een gezonde keukenmessenset voor het tijdperk na de pandemie. De messenset is getest in een 48-uur durende zoutsproeitest en bleek aanzienlijk beter bestand tegen roest dan reguliere messen. Dit bewijst de betrouwbaarheid van de BO oxidatie antiroest technologie. Bovendien is de antibacteriële werking van de messen, met een effectiviteit van 99,9% tegen E. coli en Staphylococcus aureus, gecertificeerd door autoritaire testorganisaties.

De Whale Series, bekroond met de Gouden A' Design Award in 2024, is niet alleen een praktische toevoeging aan de keuken, maar ook een statement van design en innovatie. Het is een set die de manier waarop we denken over keukengerei verandert, door een perfecte balans tussen vorm en functie te bieden en tegelijkertijd een gezonde kookomgeving te bevorderen.

Deze messenset, ontworpen door Zhiyuan Zhao, Guanhong Zhou en Ziyang Qi, is een uitstekend voorbeeld van hoe design en technologie kunnen samenkomen om het dagelijks leven te verbeteren. De Whale Series is een essentiële aanwinst voor elke keuken en belichaamt de toewijding aan kwaliteit en innovatie van Shenzhen OOU Smart Healthy Home Co., Ltd.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen OOU Smart Healthy Home Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Shenzhen OOU Smart Healthy Home Co., Ltd.
Projectteamleden: Zhiyuan Zhao, Guanhong Zhou, Ziyang Qi, Jie Liu
Projectnaam: Whale Series
Projectklant: Shenzhen OOU Smart Healthy Home Co., Ltd.


Whale Series IMG #2
Whale Series IMG #3
Whale Series IMG #4
Whale Series IMG #5
Whale Series IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp