Oslo 60 Pocket: Innovatieve Keukenoplossing

Ontworpen door Marcin Sznajder: Een Keukenkraan als geen ander

De Oslo 60 Pocket, ontworpen door Marcin Sznajder, is een ergonomische en efficiënte keukenkraan die de gebruikelijke problemen van de consument aanpakt. Deze innovatie is geïnspireerd door de behoeften van de consument en belooft een revolutie in de keukenervaring.

De inspiratie voor de Oslo 60 Pocket kwam rechtstreeks van de consument. Uit onderzoek bleek dat veel mensen moeite hadden met het vinden van een geschikte plek voor hun afwasspons (57%), afwasmiddel (40%) en snijplank (25%). Bovendien wensten velen een grote kom om gemakkelijk bakplaten te wassen en borden op te bergen (45%), en een werkstationfunctie om verschillende taken uit te voeren.

De Oslo 60 Pocket is ontworpen om deze problemen aan te pakken en aan de gewenste functies te voldoen. Het ontwerp omvat een 'zakje' voor de spons met overloop om veilige en hygiënische bediening te garanderen, een 'zakje' voor afwasmiddel dat twee gemiddelde flessen kan bevatten, en een gleuf voor de snijplank met een schuine bodem om water naar de overloop te leiden. Bovendien biedt de extra grote kom, dankzij de afmetingen van 530mm van boven naar beneden, voldoende ruimte voor het wassen en opbergen van serviesgoed.

De Oslo 60 Pocket is gemaakt met behulp van giettechnologie en is een granieten gootsteen geschikt voor een 60cm kast. Het werkstation systeem maakt het mogelijk om een rolmat, afdruiprek en snijplank binnen het gootsteengebied te bedienen.

Deze innovatieve gootsteen is ontworpen door een team bestaande uit Marcin Sznajder, Jędrzej Przeździęk en Aleksander Utytskykh. De Oslo 60 Pocket biedt slimme oplossingen voor moderne kleine en middelgrote keukens en is geïnspireerd door kwalitatief onderzoek ondersteund door kwantitatieve studies.

De Oslo 60 Pocket heeft al erkenning gekregen voor zijn innovatieve ontwerp en is bekroond met de Zilveren A' Keukenmeubilair, Apparatuur en Inrichting Ontwerp Award in 2023. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie tonen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Primagran Primagran
Afbeeldingscredits: Primagran Primagran
Projectteamleden: Marcin Sznajder Jędrzej Przeździęk Aleksander Utytskykh
Projectnaam: Oslo 60 Pocket
Projectklant: Primagran Primagran


Oslo 60 Pocket IMG #2
Oslo 60 Pocket IMG #3
Oslo 60 Pocket IMG #4
Oslo 60 Pocket IMG #5
Oslo 60 Pocket IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp