Jazz: Een Unieke Mini Keuken Ontworpen door Olga Petrova-Podolskaya

Een Praktische en Esthetische Oplossing voor Kleine Keukens

Steeds vaker zijn kleine keukens in trek bij klanten. De keramische oppervlakken zijn perfect schoon te houden en gemakkelijk te onderhouden. Retro interieurs dienden als inspiratie voor deze keuken.

De Jazz mini keuken, ontworpen door Olga Petrova-Podolskaya, is een unieke oplossing voor kleine keukens. Deze mini keuken is niet alleen functioneel, maar combineert ook klassieke omlijsting, natuurlijk fineer inlegwerk en keramische fronten en panelen. Dit resulteert in een unieke combinatie van praktisch gebruik en schoonheid.

De Jazz mini keuken maakt gebruik van keramiek en de klassieke inlegwerktechniek op de fronten. Het keramiek op de werkbladen en fronten zorgt voor een hygiënische omgeving. De krasbestendige coating kan behandeld worden met elk antisepticum en is bestand tegen krassen. De individuele oplossing voor de mini keuken past perfect in elk interieur dankzij de omlijsting en klassieke indeling op de fronten. De onderdelen worden technologisch geproduceerd en vervolgens met de hand aangepast met verouderingselementen en fineer. De kookzone en de afwaszone zijn gescheiden. Grote diepe bovenkasten passen perfect in het algehele ontwerp en belasten de kleine keuken visueel niet.

De Jazz mini keuken is bekroond met de Iron A' Design Award in 2022 in de categorie Keukenmeubilair, Apparatuur en Inrichting. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De Jazz mini keuken wordt geprezen om zijn integratie van industriestandaarden en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met de Jazz mini keuken brengt Olga Petrova-Podolskaya een unieke en functionele oplossing voor kleine keukens. De combinatie van keramiek en klassiek inlegwerk zorgt voor een praktische en esthetische keukenervaring. Of het nu gaat om een retro interieur of een modern design, de Jazz mini keuken past perfect in elke levensstijl.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Olga Petrova-Podolskaya
Afbeeldingscredits: Olga Petrova-Podolskaya
Projectteamleden: Olga Petrova-Podolskaya
Projectnaam: Jazz
Projectklant: Olga Petrova-Podolskaya


Jazz IMG #2
Jazz IMG #3
Jazz IMG #4
Jazz IMG #5
Jazz IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp