Huazai Anc Tws1: Een Semi In-Ear Bluetooth Headset met Uitstekende Geluidskwaliteit en Actieve Ruisonderdrukking

Ontwerper: Haiming Chen

De Huazai Anc Tws1 is een semi in-ear Bluetooth headset die uitblinkt in zowel geluidskwaliteit als actieve ruisonderdrukking. Het ontwerpteam heeft zich laten inspireren door de licht luxe producten die populair zijn bij jongeren en heeft deze elegantie geïntegreerd in de Huazai Anc Tws1. Door het gebruik van elementen met een lederen textuur krijgt het product een geavanceerde visuele esthetiek. Daarnaast heeft het ontwerpteam een metalen taillelijn ontworpen met decoratieve eigenschappen, waardoor de gebruikerservaring wordt verrijkt met visuele, tactiele en andere multidimensionale zintuiglijke genoegens.

De Huazai Anc Tws1 is een semi in-ear Bluetooth headset met actieve ruisonderdrukking. Het combineert een luxe uitstraling met een comfortabele pasvorm en geavanceerde audiotechnologie. Dit is de eerste keer dat uitstekende geluidskwaliteit en efficiënte ruisonderdrukking worden gecombineerd in een semi in-ear headset, waardoor gebruikers een draagbare metgezel krijgen die zowel stijlvol als prestatiegericht is.

Het ontwerpteam heeft bijna 10 miljoen oorafdrukken geanalyseerd en op basis daarvan een in-ear structuur ontwikkeld die comfortabel is en perfect in het oorkanaal past. Dit zorgt voor een comfortabele en nauwsluitende pasvorm, en biedt tevens ruimte voor verbetering van de ruisonderdrukking. Door de juiste hoek en gewichtsverdeling te optimaliseren, blijft de headset stevig op zijn plaats zitten.

Met de ingebouwde multi-axis sensor kan de Huazai Anc Tws1 intelligent de hoofdrichting herkennen en volgen, waardoor een 360 graden audioweergave mogelijk is. Dit zorgt voor een meeslepende luisterervaring. Daarnaast ondersteunt de headset het detecteren van het dragen, waarbij de muziek automatisch wordt gepauzeerd wanneer de headset wordt afgenomen en weer wordt afgespeeld wanneer deze wordt opgezet. Bovendien kan de headset tegelijkertijd verbinding maken met twee Bluetooth-apparaten, zodat gebruikers kunnen luisteren en bellen met verschillende apparaten zonder oproepen te missen.

De Huazai Anc Tws1 is ontworpen en ontwikkeld in Shenzhen en zal in augustus 2023 in China worden gelanceerd. Het project is gebaseerd op 27 jaar gebruikers- en akoestisch onderzoek van Edifire. Hierdoor is een geluidsstijl ontwikkeld die kan worden aangepast aan de voorkeuren van de gebruiker. Met de Edifier Connect App kunnen gebruikers persoonlijke instellingen aanpassen, zoals de equalizer-modus, gemengde ruisonderdrukking en adaptieve ruisonderdrukking, en de timing van de headset regelen.

Het grootste uitdaging bij het onderzoek naar de Huazai Anc Tws1 was het realiseren van een uitstekende ruisonderdrukking bij semi in-ear headphones. Door gebruik te maken van verschillende oorafdrukken en 20 sets ruisonderdrukking parameters, kan de actieve ruisonderdrukking zich aanpassen aan de individuele gebruiker en zorgt het voor een betere ruisonderdrukkingseffecten.

De Huazai Anc Tws1 valt op door zijn luxe uitstraling en uitstekende ergonomie. Het biedt een uitstekende ruisonderdrukking in semi in-ear headphones. Met de ingebouwde zes-assige sensor kan een ruimtelijk geluidsbereik worden gecreëerd, waardoor gebruikers zich kunnen onderdompelen in de muziek. Voor verschillende gebruikers biedt de Huazai Anc Tws1 zeer aanpasbare instellingen, zodat gebruikers hun eigen luistergewoonten kunnen vinden. Dat is indrukwekkend.

De Huazai Anc Tws1 heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Audio en Geluidsapparatuur Ontwerp in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De Huazai Anc Tws1 wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, waardoor het bijdraagt aan een betere wereld en positieve gevoelens oproept.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Shenzhen Edifier Xinzao Technology Co.,Ltd.
Afbeeldingscredits: Shenzhen Edifier Xinzao Technology Co.,Ltd.
Projectteamleden: Haiming Chen
Projectnaam: Huazai Anc Tws1
Projectklant: Shenzhen Edifier Xinzao Technology Co.,Ltd.


Huazai Anc Tws1 IMG #2
Huazai Anc Tws1 IMG #3
Huazai Anc Tws1 IMG #4
Huazai Anc Tws1 IMG #5
Huazai Anc Tws1 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp