Touch Tea: Een samensmelting van kunst, technologie en textuur

Touch Design creëert een unieke stedelijke omgeving in Tianjin

Touch Tea, een project van Touch Design, is een unieke combinatie van kunst, technologie en textuur. Het project is ontworpen om de culturele sfeer van Tianjin weer te geven en een uitnodigende en avant-gardistische stedelijke omgeving te creëren waar mensen zich volledig kunnen onderdompelen in het dagelijks leven.

Touch Tea bevordert de voortdurende en inclusieve herverbinding van mensen met hun werkelijke gevoelens. Het open, verspreide gebied brengt het kubisme in de architectuur en presenteert het in een hedendaagse, originele stijl. Deze benadering bevordert meer contact en interactie en kan voldoen aan de verschillende behoeften van jonge mensen, waaronder ontmoeten, delen en discussiëren.

De belangrijkste materialen in dit project zijn watergewassen steen, rode baksteen, roestvrij staal en KD gemodificeerde plaat. Het project beslaat in totaal 300 vierkante meter en is ontworpen door hoofdontwerpers Yong Zhang en Xin Ma. Het project begon in augustus 2022 in Tianjin en werd in oktober 2022 in Tianjin voltooid.

De unieke IP-afbeelding van TOCOO Doku is een krachtig symbolisch en persoonlijk uitgedrukt statement van de jeugd. Naast het overbrengen van de nieuwe en modieuze zintuiglijke genot, toont het ook de gevarieerde esthetiek van het merk en creëert het een onderscheidende ruimtestijl. Dit doet het door avant-gardistische en innovatieve expressievormen te gebruiken om oneindige vitaliteit te beïnvloeden, de huidige artistieke trend te deconstrueren en te verbinden.

Technologie heeft het mogelijk gemaakt om elk architectonisch detail met menselijke zorg te realiseren. Geavanceerde intelligente gordijn- en lichtregelsystemen houden zorgvuldig ieders stemming in de gaten terwijl de binnentemperatuur subtiel verandert naarmate de tijd verstrijkt. Het grote P2.0 full-color high-brush LED-paneel van 6 meter bij 3 meter en de BOSE surround sound achtergrondmuziek werken samen om een geweldige ruimtelijke echo te creëren.

Touch Tea gaat de inherente conflicten van de moderniteit, zoals de onvoorspelbaarheid, vervreemding en nietigheid van menselijke relaties, niet uit de weg. In plaats daarvan past het deze toe op ruimtelijke ervaring, objectverandering, subjectieve perceptie, licht en natuur. Uiteindelijk lost het de inconsistenties zachtjes op met thee als medium en architectuur als inspiratiebron. De constante zoektocht naar schoonheid en de toewijding aan sociale verantwoordelijkheid van de opdrachtgever zijn te zien in de sfeer.

Touch Tea toont hoe architecturale morfologie en stedelijke planningstheorieën worden overwogen, evenals hoe nieuwe technologieën, materialen en denktrends worden toegepast in de architectuur in lijn met het verzoek van de pionier van de trend. De organische en transparante fusie van architecturale componenten creëert een onderscheidend taalsysteem dat reageert op de veranderende bestaanswijzen van dingen met ruimtelijke textuur en de anti-structuur, anti-verveling en anti-statische houding van de moderne dag omvat.

Touch Tea heeft de Zilveren A' Interior Space, Retail and Exhibition Design Award in 2023 gewonnen. Deze prijs wordt toegekend aan top-of-the-line, creatieve en professioneel opmerkelijke ontwerpen die uitstekende expertise en innovatie tonen. Deze ontwerpen, bewonderd om hun sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, tonen een opmerkelijk niveau van excellentie en introduceren positieve gevoelens, verbazing en verwondering.

De auteursrechten van het project behoren toe aan Yong Zhang, 2022. De beelden van het project zijn gemaakt door Shengsu Architectural Photography in 2022.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Touch Design
Afbeeldingscredits: Image #1: Photographer Shengsu Architectural Photography, Touch Tea, 2022. Image #2: Photographer Shengsu Architectural Photography, Touch Tea, 2022. Image #3: Photographer Shengsu Architectural Photography, Touch Tea, 2022. Image #4: Photographer Shengsu Architectural Photography, Touch Tea, 2022. Image #5: Photographer Shengsu Architectural Photography, Touch Tea, 2022.
Projectteamleden: Chief Designer: Yong Zhang Chief Designer: Xin Ma
Projectnaam: Touch Tea
Projectklant: Touch Design


Touch Tea IMG #2
Touch Tea IMG #3
Touch Tea IMG #4
Touch Tea IMG #5
Touch Tea IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp