iDwell: CRM-software voor vastgoedbeheer

Efficiënt vastgoedbeheer met iDwell

De vastgoedmarkt heeft een wereldwijde waarde van ongeveer $300 biljoen, waardoor het een van de grootste markten ter wereld is. Ondanks het enorme potentieel is deze sector nog steeds conservatief en traag. Vastgoedbeheer omvat het dagelijkse toezicht op residentieel, commercieel of industrieel vastgoed door een derde partij. Over het algemeen zijn vastgoedbeheerders verantwoordelijk voor dagelijkse reparaties, lopend onderhoud en het beheer van eigendommen.

Vastgoedbeheer is een complex en stressvol vakgebied. Beheerders werken met een grote hoeveelheid informatie, documenten en aannemers. iDwell is CRM-software die speciaal is ontworpen voor vastgoedbeheer. Het automatiseert routinematige processen en maakt het werk gemakkelijker. Enkele kenmerken zijn onder andere onderhoudsticketing, volledige integratie van e-mail en communicatie, geautomatiseerde workflows en aparte apps voor verhuurders en huurders.

Op de startpagina kunnen gebruikers een aanpasbaar dashboard bekijken met analyses, openstaande taken en verzoeken, ongelezen berichten en een nieuwsfeed. Om te werken met grote hoeveelheden gegevens kan de gebruiker gebruikmaken van een flexibel filtersysteem. Met de iDwell-app hebben huurders en eigenaren toegang tot belangrijke documenten zoals huurovereenkomsten, energieprestatiecertificaten en gasveiligheidscertificaten. Klantbeoordelingen geven waardevolle feedback om de service te optimaliseren. Alle communicatiekanalen, zoals e-mails, de app, het digitale prikbord en uw ERP-systeem, zijn gebundeld in één platform. Met behulp van slimme technologie biedt de workflow-bot intelligente antwoorden op vragen van klanten en initieert verdere communicatie met vertrouwde aannemers. Vragen van eigenaren en huurders kunnen automatisch worden verwerkt via de mobiele CRM-software, waardoor mappen tot het verleden behoren. iDwell is al geïntegreerd met boekhoudsystemen zoals IGEL en Real Data. Op die manier kunnen gegevens over klanten en eigendommen, evenals documenten en tickets, moeiteloos worden overgedragen.

Voor de herontwikkeling hebben we gebruik gemaakt van tools zoals Sketch, Figma, Adobe XD, After Effects en Miro. Daarnaast hebben we veel onderzoekstools gebruikt, zoals gebruikersreizen en gebruikersverhalen, om de ervaring vorm te geven. iDwell is een internationale PropTech-startup die SaaS CRM-software ontwikkelt voor vastgoed- en vastgoedbeheer.

Het doel van iDwell is om alle noodzakelijke functies en kenmerken voor vastgoedbeheer te bieden. Het was een uitdaging om alle functies van het platform, big data en analyses op één pagina te plaatsen zonder de lay-out te overbelasten en een intuïtieve interactie voor onze gebruikers te creëren. We hebben veel tijd besteed aan het vereenvoudigen van de complexe informatie en het creëren van de perfecte gebruikerservaring.

iDwell is een revolutionaire CRM-software die vastgoedbeheerders helpt om efficiënter te werken en hun taken gemakkelijker te beheren. Met geautomatiseerde processen en handige functies stelt iDwell vastgoedbeheerders in staat om hun werklast te verminderen en zich te concentreren op het leveren van uitstekende service aan huurders en eigenaren.

Awards en onderscheidingen: iDwell heeft de Bronzen A' Design Award gewonnen in de categorie Interface, Interaction and User Experience Design in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd voor het toepassen van de beste praktijken op het gebied van kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Beeldcredits: Maria Roen


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Maria Roen
Afbeeldingscredits: Maria Roen
Projectteamleden: Maria Roen
Projectnaam: iDWELL
Projectklant: Maria Roen


iDWELL IMG #2
iDWELL IMG #3
iDWELL IMG #4
iDWELL IMG #5
iDWELL IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp