Ender Turing: Revolutionaire AI voor Call Centers

Ontworpen door Lidiia Suslova, een doorbraak in klantenservice technologie

Een innovatieve oplossing die de efficiëntie van callcenters verbetert door middel van geavanceerde kunstmatige intelligentie. Ender Turing, ontworpen door Lidiia Suslova, biedt een nieuw niveau van klantenservice en productiviteit.

Callcenters verwerken dagelijks tot 1000 gesprekken per agent. Het meten en analyseren van deze gegevens met behulp van menselijke maatstaven is cruciaal om de klantenservice en de productiviteit van callcenters te verbeteren. Een productief callcenter bespaart bedrijven geld en bevordert beleefde en vriendelijke communicatie met klanten, wat de reputatie van een bedrijf verbetert, de klanttevredenheid verhoogt en hun algehele levenskwaliteit verbetert.

Een realtime dashboard stelt supervisors en managers in staat om de KPI's van het callcenter en de voortgang van de agenten te monitoren met live updates. Het toont metrieken zoals gespreksvolume, gemiddelde afhandelingstijd, oplossing bij eerste contact, klanttevredenheidsscores en beschikbaarheid van agenten. Dit helpt bij het identificeren van verbeterpunten, het detecteren van problemen en het optimaliseren van de prestaties van het callcenter door proactief management en datagestuurde besluitvorming, wat leidt tot verbeterde efficiëntie, klanttevredenheid en bedrijfsresultaten.

De primaire functie van de Ender Turing-engine is om gebruikers te helpen bij het creëren en trainen van AI-modellen die menselijke taal kunnen begrijpen en genereren. Het platform biedt een reeks NLP-mogelijkheden, waaronder tekstclassificatie, sentimentanalyse, entiteitsherkenning, taalvertaling en tekstsamenvatting, onder andere. Gebruikers kunnen aangepaste modellen bouwen met behulp van de drag-and-drop-interface van Ender Turing of voortrainde modellen integreren in hun applicaties met behulp van de API van het platform.

Onze oplossing biedt een 20-voudige toename in snelheid voor het scoren van gesprekken en chats. Dit wordt mogelijk gemaakt door geautomatiseerde AI-pre-scoring en kwaliteitsborging van het callcenter. Met behulp van flexibele filters kunt u willekeurig slechts een klein aantal gesprekken en chats selecteren voor kwaliteitsbewaking, in plaats van ze allemaal te monitoren.

Het project begon in juni 2020 in Tallinn, Estland. Het ontwerp voor het project begon in januari 2022 en wordt nog steeds ontwikkeld en verbeterd. Het product werd genomineerd als winnaar bij de Latitude59 pitchwedstrijd in mei 2022 in Tallinn, Estland en behaalde de 2e plaats bij de Infoshare Startup Contest waar het werd geselecteerd uit 500 startups van over de hele wereld in oktober 2022 in Gdansk, Polen.

Deze Design werd bekroond met Brons in de A' Interface, Interaction and User Experience Design Award in 2023. De Bronzen A' Design Award wordt toegekend aan uitstekende en creatief geniale ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid aantonen. Ze worden gewaardeerd voor het opnemen van best practices in kunst, wetenschap, ontwerp en technologie, tonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Lidiia Suslova
Afbeeldingscredits: Lidiia Suslova
Projectteamleden: Lidiia Suslova
Projectnaam: Ender Turing
Projectklant: Lidiia Suslova


Ender Turing IMG #2
Ender Turing IMG #3
Ender Turing IMG #4
Ender Turing IMG #5
Ender Turing IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp