B2Q Kit: Een Barbecue voor elke Gelegenheid

Ontworpen door Qinwen Feng

Barbecueën is een populaire bezigheid, maar het kan soms een rommelige aangelegenheid zijn. Qinwen Feng heeft dit probleem aangepakt door de grill en de koffer te integreren in het B2Q Kit ontwerp. Deze innovatieve barbecuekit biedt een elegante en handige oplossing voor het opbergen van alle benodigde gereedschappen en ingrediënten voor een barbecue voor twee tot drie personen.

De B2Q Kit is ontworpen met het oog op veelzijdigheid. Het bestaat uit een koffer met twee lagen en drie hoogtes, waardoor het geschikt is voor elke situatie. Of je nu in de achtertuin, op het strand of op een kampeertrip wilt barbecueën, deze kit biedt alles wat je nodig hebt.

Wat de B2Q Kit onderscheidt van andere barbecues is de integratie van alle benodigde gereedschappen in één koffer. Van borden en bestek tot een snijplank, alles is netjes opgeborgen en gemakkelijk mee te nemen. Het modulaire ontwerp houdt rekening met verschillende barbecuegewoonten, zodat iedereen zijn eigen ideale opstelling kan creëren.

De B2Q Kit is gemaakt met behulp van geavanceerde technologieën, zoals 3D-printen, aluminium buis snijden, 0,8 mm stalen plaatmetaal, houtbewerking en spuitcoating. Het eindproduct is trouw gebleven aan het oorspronkelijke ontwerp en biedt verschillende configuratiemogelijkheden.

De interactie met de B2Q Kit is eenvoudig en intuïtief. Als koffer draagt de grill alle benodigde apparatuur, van borden en bestek tot de snijplank. Het bovenste gedeelte kan worden geopend om de gebruiker in staat te stellen de benodigde gereedschappen in het compartiment te plaatsen zonder de hele grill te openen. Eenmaal opgezet kan de gasfles gemakkelijk onder het rooster worden geïnstalleerd en voorkomen de rubberen onderdelen van de poten dat de grill wegglijdt. Met deze draagbare grill hoef je geen zware apparatuur mee te sjouwen om van een barbecue te genieten.

Het B2Q Kit-project begon in oktober 2021 in Taipei en werd in april 2022 afgerond. Het werd tentoongesteld in het Taipei Design Museum van augustus tot oktober 2022 en zal gedurende één jaar te zien zijn aan de Taipei Shih Chien University.

Qinwen Feng heeft uitgebreid onderzoek gedaan om tot dit innovatieve ontwerp te komen. Ze heeft interviews afgenomen, persona's gemaakt, concurrentieanalyses uitgevoerd en gebruikersreizen in kaart gebracht. Het uiteindelijke ontwerp is getest en positief ontvangen door gebruikers.

De B2Q Kit heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Camping Gear and Outdoor Equipment Design. Deze zilveren onderscheiding erkent het creatieve en professionele karakter van het ontwerp, evenals de uitstekende expertise en innovatie die erin zijn verwerkt. De B2Q Kit is een voorbeeld van technische perfectie en artistiek vakmanschap.

Met de B2Q Kit kunnen barbecue-liefhebbers overal en altijd genieten van een heerlijke maaltijd. Het elegante ontwerp, de handige opbergruimte en de veelzijdigheid maken het de ideale metgezel voor elke barbecue-gelegenheid.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Qinwen Feng
Afbeeldingscredits: Qinwen Feng
Projectteamleden: Qinwen Feng
Projectnaam: B2Q Kit
Projectklant: Qinwen Feng


B2Q Kit IMG #2
B2Q Kit IMG #3
B2Q Kit IMG #4
B2Q Kit IMG #5
B2Q Kit IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp