Groei: Een Thermosfles voor Elke Fase van het Kind

Shanghai Bocheng Brand Planning Co. ,Ltd presenteert een innovatieve thermosfles voor kinderen

Met een uniek ontwerp dat evolueert met de groei van het kind, presenteert Shanghai Bocheng Brand Planning Co. ,Ltd een thermosfles die zowel warmte- als koude-isolatie biedt, perfect aangepast aan de behoeften van kinderen in verschillende levensfasen.

Thermos, een merk dat al meer dan een eeuw bestaat, heeft altijd gestreefd naar het bieden van een warme en langdurige metgezel voor iedereen. Vanuit een ecologisch perspectief hoopt het bedrijf dat de thermosfles langer bij kinderen blijft. Daarom is bij het ontwerpen van het product rekening gehouden met alle gebruiksscenario's na de geboorte. Deze zijn in de praktijk gebracht in het product om te voldoen aan de behoeften van kinderen in verschillende groeifasen.

De thermosfles onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen. De warmte- en koude-isolatie zorgt voor een comfortabele warmte voor baby's terwijl ze melk uit de fles drinken, ongeacht of het winter of zomer is. De fles heeft een dubbel dopontwerp, waardoor baby's op drie manieren kunnen drinken: met een rietje, direct drinken en met de kleine dop. Met een capaciteit van 600 ml is de fles voldoende voor de hele dag water drinken voor kinderen.

De fles is gemaakt van Austenite 316L roestvrij staal, terwijl de dop is gemaakt van voedselveilig polypropyleen. De afdichtingsring, de rand en het rietje zijn allemaal gemaakt van siliconen. Bovendien is de thermosfles voorzien van een antibacteriële kleurstof met SIAA-certificering, die effectief de groei van bacteriën kan remmen en de impact van bacteriën op het menselijk lichaam tot een minimum kan beperken.

De ontwerpers van Thermos hebben ondanks hun leidende positie op de markt, grotere inspanningen geleverd om te innoveren. Ze hebben nieuwe vormen, ontwerpen en kleuren voor thermosflessen voor oudere kinderen geïntroduceerd, met uitgebreide gebruiksscenario's en een langere levenscyclus.

Deze innovatieve thermosfles is bekroond met de Iron A' Baby, Kids and Children's Products Design Award in 2023. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd voor het integreren van de beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Thermos (China) Housewares Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: Photographer Hongcheng Yu, Growth Double Cap Thermal Insulation Cup, 2021
Projectteamleden: Ling Li Hongcheng Yu Dajun Liu
Projectnaam: Growth
Projectklant: Thermos (China) Housewares Co., Ltd.


Growth IMG #2
Growth IMG #3
Growth IMG #4
Growth IMG #5
Growth IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp