Hand Made Nanning Mixc: Een Unieke Winkelervaring

Een Ontwerp van Denver Hsu

Inleiding

In het bruisende Nanning is er een plek waar rust en sereniteit samenkomen te midden van de drukte. Hand Made Nanning Mixc, ontworpen door Denver Hsu, brengt de oude charme van de dakranden terug naar het publiek. Dit unieke winkelconcept herdefinieert de vrije tijd in de metropool en biedt een plek waar tijd en mensen samenkomen om prachtige verhalen te creëren.

Ontwerper Denver Hsu werd geïnspireerd door de dakranden van oude huizen, die niet alleen beschutting bieden tegen wind en regen, maar ook een oude vriend zijn die je stilletjes vergezelt bij elke stap. Hij wilde deze artistieke sfeer terugbrengen naar het moderne leven en koos ervoor om de volledig open keukenlay-out te gebruiken. Hierdoor wordt het kookgedeelte niet alleen heerlijk en authentiek, maar kunnen klanten ook genieten van traditionele kooktechnieken terwijl ze van hun drankjes genieten.

Het ontwerp van Hand Made Nanning Mixc maakt optimaal gebruik van de kenmerken van de locatie. Door gebruik te maken van cilindervormige, scherm- en hangende vormen, wordt de ruimte interessant en slim ingedeeld. Het interieur beslaat in totaal 130 vierkante meter en is verdeeld in verschillende ruimtes, waaronder een eetruimte, keuken, elektrische ruimte, open keuken en gang.

De interactie tussen de ruimte en de mensen staat centraal in het ontwerp van Hand Made Nanning Mixc. De ruime en lichte ruimte weerspiegelt de relatie tussen natuurlijke texturen en bouwtechnieken. Het gebogen scherm verandert de compositie tussen de bestaande ruimte en andere ruimtes, verrijkt het licht en de schaduw in de hele ruimte en creëert een nieuwe stroom tussen de verschillende plekken.

Het kleurenschema van het interieur is eenvoudig en rustiek, met lichte houtkleuren gecombineerd met grijze natuurlijke marmer en wit als hoofdkleur. Dit zorgt voor een elegante en ingetogen sfeer, waarmee de ruimte opnieuw wordt vormgegeven en herinneringen worden gecreëerd.

Het ontwerp van Hand Made Nanning Mixc kent zijn uitdagingen. Het creëren van een rustige en royale sfeer zonder afstandelijkheid was een belangrijk doel. Het gebruik van natuurlijke materialen zoals hout, gewassen steen en verf speelt een grote rol in het creëren van deze unieke sfeer. Het bronzen element is de ster van de ruimte en voegt een vleugje karakter toe.

Hand Made Nanning Mixc is niet alleen een winkel, maar een plek waar tijd en mensen samenkomen. Het ontwerp van Denver Hsu biedt een achtergrond voor mooie momenten en verhalen die elke klant wil vastleggen. Met zijn unieke concept en aandacht voor detail heeft Hand Made Nanning Mixc de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design.

Beeldcredits: Copyrights behoren toe aan Sense Space, 2020.

Intellectueel eigendom: Copyrights behoren toe aan Denver Hsu, 2021.

Hand Made Nanning Mixc is een unieke winkelervaring die de oude charme van dakranden combineert met moderne esthetiek. Het ontwerp van Denver Hsu brengt rust en sereniteit naar het bruisende Nanning en biedt een plek waar tijd en mensen samenkomen om prachtige verhalen te creëren. Met zijn unieke concept en aandacht voor detail heeft Hand Made Nanning Mixc de Bronze A' Design Award gewonnen in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Denver Hsu
Afbeeldingscredits: Copyrights belong to Sense Space, 2020.
Projectteamleden: Xiao Wei Zhou Qiya Lu
Projectnaam: Hand Made Nanning Mixc
Projectklant: Denver Hsu


Hand Made Nanning Mixc IMG #2
Hand Made Nanning Mixc IMG #3
Hand Made Nanning Mixc IMG #4
Hand Made Nanning Mixc IMG #5
Hand Made Nanning Mixc IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp