NewDays: Een Innovatieve Oplossing voor de Nieuwe Werkomgeving

Een baanbrekende desktopapplicatie ontworpen door Inn Sun Park en Yoyo Dong

Geïnspireerd door de veranderende dynamiek van teamcommunicatie en samenwerking in de pandemie, presenteert NewDays een unieke oplossing voor managers om teams effectief te leiden in een volledig virtuele omgeving.

In de nasleep van de pandemie hebben de manieren waarop teams communiceren en samenwerken een aanzienlijke verandering ondergaan. Deze nieuwe omgeving heeft zowel voordelen als nadelen met zich meegebracht, waardoor managers voor uitdagingen staan om een overzicht te hebben, elk teamlid aan te moedigen en nieuwe werknemers op afstand te onboarden. Inn Sun Park en Yoyo Dong hebben deze uitdaging aangepakt door NewDays te ontwerpen, een cross-platform product dat deze problemen in het huidige proces aanpakt.

NewDays onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen. Het product is ontworpen voor de nieuwe werkomgeving, waar face-to-face interacties op de werkplek afwezig zijn. Dit heeft werknemers meer dan ooit losgekoppeld en managers staan voor de uitdaging om een team in een volledig virtuele omgeving te leiden. NewDays biedt managers de tools om het moreel van het team te behouden, de prestaties te overzien, problemen te identificeren die door leden worden gesignaleerd, en nieuwe werknemers te onboarden.

De realisatie van NewDays was een technologisch proces. Het ontwerpteam gebruikte Sketch, Figma, Adobe XD, After Effect en Miro Board om de UX en UI van deze desktopapplicatie te ontwerpen. Daarnaast werden verschillende onderzoekstools gebruikt, zoals user journey maps en service blueprints, om de ervaring te ontwerpen.

De interactie met NewDays is eenvoudig en intuïtief. Op het dashboard van de startpagina kunnen managers dingen zien die hun aandacht nodig hebben. Welkomstkaarten zijn deelbare kaarten binnen het team. De projectpagina's geven een overzicht van waar het project zich bevindt en de tijdlijn waar het teamlid hulp bij nodig heeft. Er is ook een sectie gewijd aan bronnen die relevant zijn voor de projectruimte en die de overgang naar werk efficiënter maken. De kudos-pagina belicht de prestaties van het team gedurende hun week op een informelere manier.

NewDays is bekroond met de Bronzen A' Interface, Interaction and User Experience Design Award in 2022. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan uitstekende en creatief ingenieuze ontwerpen die ervaring en vindingrijkheid authentiseren. Ze worden gewaardeerd voor het opnemen van best practices in kunst, wetenschap, design en technologie, tonen sterke technische en creatieve vaardigheden en dragen bij aan verbeteringen in de kwaliteit van leven, waardoor de wereld een betere plek wordt.

Samengevat, NewDays is een innovatief product dat een oplossing biedt voor de uitdagingen van de nieuwe werkomgeving. Het is een bewijs van de creatieve vaardigheden en technische bekwaamheid van de ontwerpers, Inn Sun Park en Yoyo Dong, en hun toewijding om de wereld een betere plek te maken.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Inn Sun Park
Afbeeldingscredits: Inn Sun Park
Projectteamleden: Inn Sun Park Gabriela Sudirja Jing Qiao Yoyo Dong
Projectnaam: NewDays
Projectklant: Inn Sun Park


NewDays IMG #2
NewDays IMG #3
NewDays IMG #4
NewDays IMG #5
NewDays IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp