Anycubic Kobra: Een Krachtige en Draagbare 3D-printer

Een Innovatieve en Stijlvolle 3D-printer voor Creatieve Projecten

De Anycubic Kobra is een krachtige en draagbare 3D-printer die is geïnspireerd op het modulaire ontwerpconcept van militaire wapens zoals vuurwapens en straaljagers. Met zijn strakke zwarte kleur, donkerblauwe accenten en Chinees rood, straalt deze printer eenvoud en hightech uit. Door middel van continue innovatie en verbetering kan de Anycubic Kobra breed worden ingezet in onderwijs, wetenschappelijk onderzoek, sieradenaccessoires, creatieve doe-het-zelfproducten en onderdelen, zodat iedereen zijn creativiteit en verbeeldingskracht tot leven kan brengen.

De Anycubic Kobra onderscheidt zich van andere printers op de markt door zijn innovatieve automatische nivellering, waardoor gebruikers een verbeterde gebruikservaring hebben en de drempel voor bediening wordt verlaagd. Bovendien is hij uitgerust met een geïntegreerde extruder met korte afstand, een compacte structuur en een laag storingspercentage, wat verspilling van grondstoffen voorkomt. De Anycubic Kobra maakt gebruik van een innovatief platform in combinatie met een PEI-coating, veerstalen en een zacht magnetisch oppervlak, waardoor het model direct wordt vastgegrepen bij het plaatsen en gemakkelijk kan worden verwijderd door het platform te buigen.

De ingebouwde 32-bits stille moederbord en verstelbare riemspanner zorgen ervoor dat de printer soepel draait en het geluid aanzienlijk wordt verminderd, zodat gebruikers in alle rust van het printen kunnen genieten. De Anycubic Kobra is uitgerust met een gloednieuwe gebruikersinterface die zich richt op de interactie tussen mens en machine en persoonlijke interface-instellingen benadrukt. Met behulp van een groot tekstscherm kunnen gebruikers direct de informatie herkennen en wordt de selectietijd verkort. De ontwerpknop met kleurflits vergemakkelijkt de bediening. De meest eenvoudige ontwerptaal geeft de 3D-printer de puurste vorm.

Met afmetingen van 486 x 486 x 430 mm biedt de Anycubic Kobra voldoende ruimte voor diverse printprojecten. Of je nu sieraden wilt maken, prototypes wilt ontwikkelen of gewoon je creativiteit de vrije loop wilt laten, deze printer staat voor je klaar. De Anycubic Kobra is een resultaat van intensief onderzoek en ontwikkeling, waarbij de focus lag op de interactie tussen mens en machine en het streven naar de meest gebruiksvriendelijke interface.

Het Kobra-project werd gestart in november 2021 en de volledige ontwikkelingscyclus duurde 13 maanden. Het team achter dit innovatieve ontwerp bestaat uit Xin Ouyang, Zijiong Wu, Jinfeng Yang en Zihan Lin. Dankzij hun inzet en creativiteit is de Anycubic Kobra een bekroond ontwerp geworden. In 2022 werd de Anycubic Kobra bekroond met de Bronze A' Design Award in de categorie 3D-geprinte vormen en producten. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen die uitblinken in creativiteit en inventiviteit en bijdragen aan verbeteringen in de kwaliteit van leven.

Met de Anycubic Kobra heb je de mogelijkheid om je creativiteit en verbeeldingskracht om te zetten in tastbare objecten. Of je nu een professional bent die prototypes maakt of een enthousiaste hobbyist die graag nieuwe dingen creëert, deze 3D-printer biedt de mogelijkheden en de kwaliteit die je nodig hebt. Met zijn innovatieve functies, gebruiksvriendelijke interface en stijlvolle ontwerp is de Anycubic Kobra een waardevolle toevoeging aan elke creatieve werkplaats.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Anycubic Team
Afbeeldingscredits: Anycubic Team
Projectteamleden: Xin Ouyang Zijiong Wu Jinfeng Yang Zihan Lin
Projectnaam: Anycubic Kobra
Projectklant: Anycubic Team


Anycubic Kobra IMG #2
Anycubic Kobra IMG #3
Anycubic Kobra IMG #4
Anycubic Kobra IMG #5
Anycubic Kobra IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp