Pamu Slide II: Innovatieve Active Noise Cancelling TWS Oordopjes

Ontworpen door Xiaolu Cai

Inleiding

Pamu Slide II is een set actieve ruisonderdrukkende true wireless oordopjes die effectief bestaande geluidsproblemen oplossen. Uitgerust met een unieke spoilerstructuur van de voorste microfoon en een zes-microfoonontwerp, samen met de AMS-chip-algoritmetechnologie, kan de ruisonderdrukking tot 40 dB bereiken.

Deze actieve ruisonderdrukkende true wireless oordopjes lossen effectief bestaande geluidsproblemen op. Aangedreven door de dual Qualcomm-vlaggenschip Bluetooth en digitale onafhankelijke actieve ruisonderdrukking-chipset, kan de totale demping tot 40 dB bereiken, wat effectief de schade veroorzaakt door geluiden oplost. Gebruikers kunnen schakelen tussen de doorvoerfunctie en actieve ruisonderdrukking, afhankelijk van verschillende scenario's, zowel in het dagelijks leven als op zakelijke gelegenheden.

De oordopjes zijn ontworpen met behulp van geoptimaliseerde gegevens van meer dan 5.000 gebruikersoren om een perfecte pasvorm en comfortabel draagcomfort te garanderen. Het hoofdmateriaal van de oordopjes en de oplaadcase is een spuitgegoten polycarbonaat-acrylonitril-butadieen-styreen-composiet, wat zorgt voor een lichtgewicht product met sterke eigenschappen. Draadloos opladen biedt gebruikers meer keuzes in verschillende scenario's.

De specificaties van de oordopjes zijn als volgt: breedte 18,5 mm x hoogte 28,0 mm x diepte 25 mm. De afmetingen van de oplaadcase zijn: breedte 69,5 mm x hoogte 44 mm x diepte 29,8 mm. Het totale gewicht van het product is 55 g, de oordopjes wegen 5,5 g.

Om een snelle en stabiele verbinding tussen de oordopjes en elk mobiel communicatieapparaat te garanderen, maakt Pamu Slide II gebruik van de Qualcomm-vlaggenschip Bluetooth 5.2-technologie. Hiermee kunnen gebruikers ook verschillende spraakassistenten oproepen. Met een simpele tik op de touch-knop kunnen gebruikers oproepen beantwoorden of muziek pauzeren. Wanneer de oordopjes leeg zijn of niet in gebruik zijn, worden ze automatisch opgeladen in de oplaadcase.

Het ontwerpproces van Pamu Slide II begon in september 2021 in Xiamen, Fujian Province, China en zal op 30 september 2022 worden uitgebracht. Tijdens het ontwerpproces is er uitgebreid onderzoek gedaan naar het comfort, de signaalsterkte en de geluidskwaliteit van true wireless oordopjes. Met behulp van geavanceerde apparatuur zoals de Gras kunstmatige oor en AP elektro-akoestische tester en RF-tester, zijn er technische oplossingen ontwikkeld die zorgen voor een ergonomisch ontwerp, comfortabele pasvorm en uitstekende geluidskwaliteit.

De grootste uitdaging bij het ontwerpen van Pamu Slide II was het verzamelen en samenvoegen van oorgegevens van duizenden gebruikers en deze te vertalen naar een oordopjesvorm die geschikt is voor onze doelgroep. Daarnaast was het behouden van de minimalistische ontwerpstijl en het tegelijkertijd behouden van de ontwerpdetails en textuur van het product een uitdaging. Dit is opgelost door gebruik te maken van vervagende en verhoogde zeefdruktechnieken voor het logo.

Pamu Slide II is ontworpen met eenvoud in gedachten. Het biedt een innovatieve en soepele schuifervaring. Met de mogelijkheid om tussen de doorvoerfunctie en actieve ruisonderdrukking te schakelen, is het geschikt voor verschillende situaties in het dagelijks leven en op zakelijke gelegenheden. De in-ear detectiefunctie maakt het gebruik nog handiger voor gebruikers.

Pamu Slide II heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen in de categorie Audio- en Geluidsapparatuur Ontwerp in 2022. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in technische kenmerken en artistiek vakmanschap, en positieve gevoelens, verbazing en verwondering oproepen.

Afbeeldingscredits: Afbeelding #1: Designer Xiaolu Cai, Pamu Slide II, 2021. Afbeelding #2: Designer Xiaolu Cai, Pamu Slide II, 2021. Afbeelding #3: Designer Xiaolu Cai, Pamu Slide II, 2021. Afbeelding #4: Designer Xiaolu Cai, Pamu Slide II, 2021.

Intellectueel eigendomsbericht: ZL202130682900.X ZL202130682907.1

Deze Nederlandse vertaling is gebaseerd op de Engelse tekst verstrekt door de ontwerper en is zorgvuldig aangepast om de oorspronkelijke boodschap, stijl, toon en context te behouden. Het artikel is geschreven in overeenstemming met de redactionele richtlijnen van ons tijdschrift.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Xiaolu Cai
Afbeeldingscredits: mage #1:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021. mage #2:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021. mage #3:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021. mage #4:Designer Xiaolu Cai,Pamu silde II,2021.
Projectteamleden: Xiaolu Cai
Projectnaam: Pamu Slide II
Projectklant: Xiaolu Cai


Pamu Slide II IMG #2
Pamu Slide II IMG #3
Pamu Slide II IMG #4
Pamu Slide II IMG #5
Pamu Slide II IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp