Aloha: Een Privacygerichte Mobiele Browser

Eenvoudig, Schoon en Gratis voor Iedereen

Bij Aloha geloven we dat privacy een fundamenteel mensenrecht is en dat er geen belemmeringen mogen zijn voor gewone mensen om dit uit te voeren. Daarom is Aloha eenvoudig, schoon en gratis voor iedereen.

Aloha is een mobiele browser die privacybescherming naar een nieuw niveau tilt. In tegenstelling tot andere privacygerelateerde producten is Aloha ontworpen met het oog op eenvoud. Het biedt de beste privacybescherming op de markt met een super eenvoudige en overzichtelijke gebruikersinterface, zelfs voor mensen zonder technische kennis.

De inspiratie voor Aloha kwam voort uit de behoefte om privacy toegankelijk te maken voor iedereen. Vaak zijn privacygerelateerde producten te ingewikkeld voor de gemiddelde persoon zonder veel technische kennis. Met Aloha wilden we dit veranderen door een browser te creëren die iedereen kan begrijpen en gebruiken.

Aloha is ontwikkeld met behulp van Figma en Sketch, twee toonaangevende ontwerptools. Het is beschikbaar als een mobiele app voor zowel iOS- als Android-apparaten. Met zijn intuïtieve gebruikersinterface en geavanceerde technologieën onder de motorkap, kan Aloha worden gebruikt door mensen van alle niveaus, ongeacht hun technische kennis.

Ons team van privacy-enthousiastelingen werkt sinds 2015 aan Aloha. We zijn gevestigd in Limassol, Cyprus en streven ernaar om regelmatig gebruikersonderzoeken uit te voeren om onze browser te verbeteren. We willen ervoor zorgen dat Aloha voldoet aan de behoeften van een diverse groep gebruikers.

Een van de uitdagingen waar we voor stonden bij het ontwerpen van Aloha was het creëren van een gebruikersinterface die eenvoudig en gemakkelijk te gebruiken is voor iedereen, inclusief linkshandige mensen en degenen die van rechts naar links lezen. Vaak hebben deze gebruikers moeite om zich aan te passen aan mobiele gebruikersinterfaces die zijn ontwikkeld door westerse bedrijven. Met Aloha wilden we ervoor zorgen dat iedereen, ongeacht hun achtergrond, de browser probleemloos kan gebruiken.

Aloha is meer dan alleen een browser. Het is een krachtig hulpmiddel dat gebruikers in staat stelt om hun online privacy te beschermen zonder dat ze veel technische kennis nodig hebben. We begrijpen dat gebruikers vaak niet op de hoogte zijn van de risico's voor hun online privacy, en zelfs als ze dat wel zijn, kan het te ingewikkeld zijn om te begrijpen. Met Aloha hebben we ervoor gezorgd dat alle privacytechnieken worden geïmplementeerd met een eenvoudige gebruikersinterface. Het werkt gewoon en beschermt de privacy van de gebruiker.

We zijn trots om aan te kondigen dat Aloha is bekroond met de Silver A' Design Award in de categorie Mobile Technologies, Applications and Software Design in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent de uitmuntendheid en innovatie van het ontwerp en beloont ontwerpen die technisch hoogstaand zijn en een prachtige artistieke vaardigheid tonen. Aloha heeft positieve gevoelens, verbazing en verwondering opgewekt bij de juryleden.

Met Aloha willen we privacy toegankelijk maken voor iedereen. We geloven dat iedereen het recht heeft om zijn online privacy te beschermen, ongeacht hun technische kennis. Met onze eenvoudige en intuïtieve gebruikersinterface hopen we een positieve impact te hebben op de manier waarop mensen hun privacy online ervaren.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Andrey Moroz
Afbeeldingscredits: Andrey Moroz
Projectteamleden: Andrey Moroz Kristina Goncharenko Filipp Nekhaev
Projectnaam: Aloha
Projectklant: Andrey Moroz


Aloha IMG #2
Aloha IMG #3
Aloha IMG #4
Aloha IMG #5
Aloha IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp