Smart Canteen: Een Innovatieve App voor Gezond Dineren

Een Ontwerp van CCB Fintech Co., Ltd.

Inleiding

De Smart Canteen is een revolutionaire app die een interessante en gezonde eetervaring biedt voor werknemers, studenten en iedereen die zijn gezondheid wil verbeteren. Ontworpen door CCB Fintech Co., Ltd., combineert deze app medische informatie en voedingsgegevens om nauwkeurige dieetadviezen te geven. Met behulp van intelligente beeldherkenningstechnologie kunnen gebruikers hun dieetinformatie gemakkelijk vastleggen en gezonde voedingskeuzes maken. Laten we eens kijken naar de unieke eigenschappen en voordelen van dit innovatieve ontwerp.

De Smart Canteen app maakt gebruik van een interactieve game-achtige benadering om het dineren interessanter en actiever te maken. Door de interface in een nieuwe mimicry-stijl te gebruiken, wordt de textuur van papier nagebootst en wordt het concept van eenvoud en balans overgebracht door middel van lichtheid en zachtheid. Dit visuele ontwerp creëert een aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke ervaring voor de gebruikers.

Wat de Smart Canteen app echt onderscheidt, is de integratie van medische informatie en voedingsgegevens. Door de reguliere medische onderzoeksgegevens van gebruikers te combineren met hun cateringgegevens, kunnen nauwkeurige dieetadviezen worden gegeven. Gebruikers kunnen gemakkelijk inzicht krijgen in hun voedingsstructuur en voedsel kiezen dat past bij hun calorieën en voedingsbehoeften. Deze gepersonaliseerde benadering van gezond eten helpt gebruikers om gezonde en evenwichtige eetgewoonten te ontwikkelen.

De Smart Canteen app maakt ook gebruik van intelligente beeldherkenningstechnologie om het afrekenproces te vergemakkelijken. Door een gerecht te selecteren, kan de inhoud van het voedsel snel worden beoordeeld en kan de eetinformatie van de gebruiker gemakkelijk worden vastgelegd. Dit maakt het bijhouden van het dieet eenvoudig en handig.

De Smart Canteen app is ontworpen met het oog op de gezondheid en het welzijn van gebruikers. Het biedt niet alleen een gepersonaliseerd gezond maaltijdplan op basis van gezondheidsgegevens, maar ook een leuke en interactieve ervaring. Door middel van spelervaringen en interactie wordt de acceptatie van gezonde menu's vergroot en worden gebruikers aangemoedigd om gezonde en redelijke eetgewoonten te ontwikkelen.

Het Smart Canteen project zal naar verwachting in januari 2020 van start gaan in Guangzhou en in maart 2022 worden voltooid. Dit innovatieve ontwerp is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Mobile Technologies, Applications and Software Design in 2023. Deze prijs erkent het ontwerp als goed doordacht, praktisch en innovatief, en voldoet aan professionele en industriële eisen.

De Smart Canteen app is een baanbrekend ontwerp dat gezond dineren bevordert en gebruikers helpt om bewuste voedingskeuzes te maken. Met zijn unieke eigenschappen en innovatieve benadering van gezondheid en welzijn, heeft dit ontwerp de potentie om de manier waarop we eten te transformeren en een positieve impact te hebben op de gezondheid van mensen wereldwijd.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: CCB Fintech Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: CCB Fintech Co., Ltd.
Projectteamleden: Designer: Jing Lai, Designer: Wending Zuo
Projectnaam: Smart Canteen
Projectklant: CCB Fintech Co., Ltd.


Smart Canteen IMG #2
Smart Canteen IMG #3
Smart Canteen IMG #4
Smart Canteen IMG #5
Smart Canteen IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp