Lvyou Road Jinmao: Een Verfijnd Verkoopkantoor dat de Oosterse Esthetiek omarmt

Een Poëtisch Ontwerp dat Kunst en Architectuur combineert

Het verkoopkantoor van JIN MAO Fu, gelegen aan Lvyou Road, belichaamt de zuivere en spirituele Oosterse esthetiek en de elegante literaire geest. Het is een manier voor moderne mensen om terug te keren naar een elegant leven. Onder leiding van Serendipper Design is het kantoor ontworpen met de helderheid van maanlicht en de natuurlijke schoonheid van het meer, met de literaire aspiraties en de afstandelijkheid van de Oosterse poëzie. Het creëert een zuiver en rustig poëtisch leven in het hart van de moderne stad.

Vandaag de dag is een verkoopkantoor veel meer dan alleen een plek om te verkopen. Ontwerpers maken gebruik van de kracht van design om door middel van meerdere ontwerpen de mogelijkheden van toekomstige verkoopmodellen te verkennen. Ze gebruiken kunst en design om architectuur een nieuw symbool van de stad te maken. Het Lvyou Road Jinmao verkoopkantoor is een perfect voorbeeld van deze benadering.

Met een oppervlakte van 1200 vierkante meter is het Lvyou Road Jinmao verkoopkantoor een indrukwekkende ruimte. Het is ontworpen met behulp van hoogwaardige materialen zoals marmer, metaal, houtfineer, leer en echte zijde. Deze materialen dragen bij aan de verfijnde uitstraling van het kantoor en creëren een luxueuze sfeer.

Het ontwerp van het Lvyou Road Jinmao verkoopkantoor is gericht op het creëren van een prominente en onderscheidende uitstraling die de kenmerken van het vastgoed weerspiegelt. Het is ontworpen om een positieve psychologische reactie bij klanten op te wekken en hun koopwens te versterken. Het verkoopkantoor is de eerste visuele indruk die klanten krijgen en het speelt een cruciale rol bij het beïnvloeden van hun denken en keuzes.

Het Lvyou Road Jinmao verkoopkantoor is gelegen in Shandong, China en het project begon in mei 2009 en werd voltooid in oktober 2019. Tijdens het ontwerpproces waren er verschillende uitdagingen, zoals het creëren van een functionele indeling die de verkoopactiviteiten ondersteunt en het organiseren van de ruimte op een manier die de doorstroming van mensen vergemakkelijkt.

Het ontwerp van het Lvyou Road Jinmao verkoopkantoor is bekroond met de Silver A' Design Award in 2021 in de categorie Interior Space, Retail and Exhibition Design. Deze prestigieuze prijs erkent het buitengewone vakmanschap en de innovatie die in het ontwerp zijn verwerkt. Het verkoopkantoor is een voorbeeld van uitmuntendheid en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op bij de bezoekers.

Het Lvyou Road Jinmao verkoopkantoor is een uniek en verfijnd ontwerp dat kunst, architectuur en lifestyle combineert. Het belichaamt de Oosterse esthetiek en biedt een poëtische en elegante ervaring voor bezoekers. Met zijn prachtige materialen, doordachte indeling en aandacht voor detail is het verkoopkantoor een inspirerend voorbeeld van hoe design de verkoopervaring kan verbeteren en een blijvende indruk kan achterlaten.

Beeldcredits: Schran_Image


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Yongna Sheng
Afbeeldingscredits: Schran_Image
Projectteamleden: Yongna Sheng
Projectnaam: Lvyou Road Jinmao
Projectklant: Yongna Sheng


Lvyou Road Jinmao IMG #2
Lvyou Road Jinmao IMG #3
Lvyou Road Jinmao IMG #4
Lvyou Road Jinmao IMG #5
Lvyou Road Jinmao IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp