iONE360: Een Visuele Productconfigurator voor Meubels

Transformeer de Manier waarop Consumenten Meubels Kopen

Meubels kopen kan vaak als stressvol worden ervaren. Er is zoveel twijfel terwijl er veel geld mee gemoeid is. iONE360 verandert die stress in een leuke ervaring! Gebruikers hebben meer controle over interieurontwerp dan ooit tevoren, terwijl onze software ervoor zorgt dat ze geen fouten maken. Dit maakt het ook de perfecte begeleidende verkoopstool voor verkopers. Het draait in browsers op apparaten die iedereen bezit. Het is zeer realistisch en gemakkelijk te gebruiken. Geïntegreerd met het bedrijf: gedetailleerde prijsinformatie, logistieke en productiegegevens.

Meubels op maat kopen is voor veel consumenten een uitdaging. Hoe kunnen ze zich voorstellen hoe een bank eruit zal zien in een totaal andere opstelling, met een andere stof en kleur, en of het zal passen? Dat kunnen ze niet! Maar liefst 51% stelt hun aankoop uit en 36% annuleert hun aankoop helemaal. Laten we ze helpen! Laten we consumenten helpen bij het kopen en retailers helpen bij het verkopen van deze complexe producten. De verkoopwaarde stijgt en de geleverde producten zullen aan de verwachtingen voldoen. Minder retourzendingen, minder verspilling en tevreden klanten.

iONE360 is een visuele productconfigurator die geschikt is voor de meubelindustrie. Het kan uitgebreide aanpasbare producten aan, inclusief complexe bedrijfsregels en prijsstelling, wat kan resulteren in miljoenen variaties. Gebruikers kunnen zelf configuraties maken en 2D- en 3D-beelden toevoegen, die worden vertaald naar een eenvoudig stapsgewijs begeleid verkoopproces dat kan worden ingebed in andere toepassingen.

Om onze software zo veelzijdig mogelijk te maken en in vrijwel elke webtoepassing te kunnen integreren, hebben we risico's genomen door destijds onbewezen technologieën te gebruiken. We hebben vroeg ingezet op het Angular-framework, ThreeJS en de WebXR API, die de belofte heeft om virtual en augmented reality rechtstreeks vanuit browsers mogelijk te maken (gebruikers hoeven geen apps te installeren). Het mooie van onze softwarearchitectuur is dat we pakketten kunnen genereren met verschillende combinaties van softwarefuncties, allemaal vanuit één codebase.

Onze software draait in de browser en kan worden ingebed in vrijwel elke webgebaseerde toepassing, zoals websites, webshops, CRM/ERP, enzovoort. Zelfs de 3D-scènes zijn toegankelijk zonder speciale software of hardware, en voor onze virtual en augmented reality-ervaringen kunt u eenvoudig een recente smartphone gebruiken zonder een app te installeren, omdat we WebXR kunnen gebruiken.

iONE360 is een toonaangevend platform voor visuele productconfiguratie dat geschikt is voor meubels en vergelijkbare industrieën, en kan worden ingebed in uw website of e-commerceplatform. Met onze oplossingen kunnen we de verbeeldingskloof overbruggen, waar veel industrieën al vele jaren mee te maken hebben gehad, door eindklanten daadwerkelijk te helpen twijfels te overwinnen en betere beslissingen te nemen op basis van realistische visuals en foutloze orderinformatie, ongeacht hoe complex het product is. Het resultaat? Minder retourzendingen, lagere kosten, minder verspilling, hogere conversie, hogere orderwaarden en, het belangrijkste: tevreden, loyale klanten!

Auteursrecht 2009 - 2020 door Colijn IT voor alle intellectuele eigendom, afbeeldingen en video's.

Dit ontwerp heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Groothandel, Detailhandel, Handel en E-commerce Design Award in 2021. De Iron A' Design Award wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gewaardeerd vanwege de integratie van de beste praktijken in de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan vervulling en positieve gevoelens en zo bijdragen aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: David Colijn
Afbeeldingscredits: Copyright 2009 - 2020 by Colijn IT for all IP, imagery and video.
Projectteamleden: Patrick van Keulen Nico Zwanenburg Ralf Eversen Jan Kruijt Rob van Bree Elske de Maertelaere Robin van Welt Stefan Douw Uni-Program Crew Colijn IT Crew
Projectnaam: iONE360
Projectklant: David Colijn


iONE360 IMG #2
iONE360 IMG #3
iONE360 IMG #4
iONE360 IMG #5
iONE360 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp