37 Degrees Elderly: Een Innovatieve Serie Gezondheidszorgapparaten voor Ouderen

Ontworpen door 37 Degree Smart Home Ltd.

Inleiding:

In een tijd waarin steeds meer ouderenzorginstellingen worden getransformeerd en er behoefte is aan gemeenschapssteun voor ouderen, heeft 37 Degree Smart Home Ltd. de 37 Degrees Elderly serie ontwikkeld. Deze serie biedt noodzorg door automatisch een alarm te laten afgaan bij een ongelukkige val, controleert de gezondheidstoestand van de gebruiker tijdens de slaap en past de binnenomgeving automatisch aan om het comfort voor ouderen in verpleeghuizen of hun eigen huis te vergroten. Dit alles wordt mogelijk gemaakt door de implementatie van een IoT-omgeving.

De 37 Degrees Elderly serie onderscheidt zich door zijn focus op ouderenzorg. Het omvat vier producten: een draadloos alarm (waarmee ouderen gemakkelijk om hulp kunnen vragen wanneer ze ziek worden), een lichaamssensor (die de bewegingen van het lichaam detecteert om te bepalen of iemand is gevallen of bewusteloos is), een hartslagmonitorband (die tijdens de slaap de fysieke gegevens van de gebruiker verzamelt om hun gezondheidstoestand te beoordelen) en een slaapmonitor (die de binnenomgeving automatisch aanpast om het comfort tijdens het slapen te vergroten).

Deze innovatieve serie maakt gebruik van technologieën zoals infraroodsensoren, IoT en cloudservices om de functionaliteit te realiseren. Door deze geavanceerde technologieën kunnen ouderen profiteren van verbeterde veiligheid, gezondheidsmonitoring en comfort in hun dagelijks leven.

De 37 Degrees Elderly serie is ontwikkeld tussen mei 2018 en oktober 2019 in Guangzhou, China. Het ontwerpteam heeft zich gericht op het creëren van een gebruiksvriendelijke en effectieve oplossing voor ouderenzorg.

Deze serie is bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Wearable Technologies Design in 2020. Deze prestigieuze prijs erkent goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. De 37 Degrees Elderly serie wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken. Het draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met de 37 Degrees Elderly serie zet 37 Degree Smart Home Ltd. een belangrijke stap in het verbeteren van de levenskwaliteit van ouderen door middel van innovatieve technologieën en zorgoplossingen.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: 37 Degree Smart Home Guangzhou 37 Degree Smart Home Ltd.
Afbeeldingscredits: 37 Degree Smart Home Guangzhou 37 Degree Smart Home Ltd.
Projectteamleden: 37 Degree Smart Home Guangzhou 37 Degree Smart Home Ltd.
Projectnaam: 37 Degrees Elderly
Projectklant: 37 Degree Smart Home Guangzhou 37 Degree Smart Home Ltd.


37 Degrees Elderly IMG #2
37 Degrees Elderly IMG #3
37 Degrees Elderly IMG #4
37 Degrees Elderly IMG #5
37 Degrees Elderly IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp