Revolutionaire App 'WITH' Versterkt Noodhulp

Ontwerper Jung Joo Sohn Creëert Innovatief Communicatieplatform

De nieuwe mobiele applicatie 'WITH' is een gamechanger voor de interactie tussen noodhulpverleners en burgers, ontworpen om efficiëntie en veiligheid te optimaliseren.

In noodsituaties waarbij personen met onbekende medische aandoeningen betrokken zijn, is het van cruciaal belang dat hulpverleners adequaat handelen. Het herkennen van symptomen kan vertrouwen opbouwen en incidenten voorkomen. Er is een dringende behoefte aan uitgebreide training voor deze hulpverleners, die niet alleen technische vaardigheden omvat, maar ook effectieve communicatie en begrip van diverse medische aandoeningen benadrukt.

'WITH' versterkt de relatie tussen de belaste noodhulpverleners en alle burgers. Het platform betrekt beide partijen bij actieve informatie-uitwisseling, wat de taakefficiëntie en veiligheid optimaliseert en gemeenschapsbetrokkenheid bevordert. Het ontwerp maakt gebruik van Figma, Adobe Illustrator, Photoshop en andere prototyping-tools en is gericht op het optimaliseren van de gebruikerservaring binnen mobiele applicaties, met toekomstige uitbreiding naar desktopapplicaties en webbrowsers.

Deze dienst richt zich op het creëren van een systeem dat de snelle mobilisatie van noodhulpverleners vergemakkelijkt, waardoor snelle en nauwkeurige reacties worden gewaarborgd. Het balanceren van de interface om niet-dringende verzoeken van burgers aan te pakken, en het bieden van een mechanisme voor burgers om hulp te zoeken zonder de hulpverleners te overbelasten, is cruciaal. Het ontwerp streeft ernaar de werklast van noodhulpverleners te verlagen door intuïtieve interfaces, geautomatiseerde ondersteuningssystemen en uitgebreide databases, waardoor geïnformeerde besluitvorming wordt bevorderd.

De 'Wall of Honor for Emergency Responders and Volunteers' is een kenmerk van het platform dat motivatie stimuleert, door de toewijding en moed van degenen die dienen te erkennen en te herdenken. Het uiteindelijke doel is om de interactie tussen burgers en noodhulpverleners te revolutioneren door middel van actieve informatiestromen, waardoor een ecosysteem wordt gecreëerd waarin informatie naadloos wordt uitgewisseld en beide partijen zich gesteund en geïnformeerd voelen.

Het project, dat begon in augustus 2021 in West Lafayette, Indiana, en in februari 2024 werd voltooid, is bekroond met de Iron in A' Mobile Technologies, Applications and Software Design Award in 2024. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Ze worden gerespecteerd voor het integreren van industriële best practices en bekwame technische kenmerken, en dragen bij aan een betere wereld.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Jung Joo Sohn
Afbeeldingscredits: Jung Joo Sohn, Min Suh Jang, Jenny Tang, Abigail Checkley, Phuong Bui
Projectteamleden: Jung Joo Sohn
Projectnaam: With
Projectklant: Purdue University


With IMG #2
With IMG #3
With IMG #4
With IMG #5
With IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp