Revolutionaire Pet Backpack Wint Prestigieuze Designprijs

Little Cube: Innovatief Ontwerp voor Huisdier en Eigenaar

De Little Cube, een baanbrekend ontwerp van Planddo Co., Ltd., heeft de prestigieuze A' Design Award in de wacht gesleept.

In een tijd waarin de band tussen huisdier en eigenaar steeds belangrijker wordt, introduceert Planddo Co., Ltd. de Little Cube pet backpack. Dit ontwerp, geïnspireerd door de groeiende behoefte aan comfortabele reismogelijkheden voor huisdieren, biedt een unieke ervaring voor zowel huisdier als eigenaar. De Little Cube onderscheidt zich door een 20-graden helling die 20% van het gewicht verplaatst naar de rug van de eigenaar, wat resulteert in een stabiele en comfortabele draagervaring.

De Little Cube is vervaardigd uit duurzaam, ademend PVC mesh materiaal en is voorzien van high-density EPE-schuim schouderbanden voor optimaal draagcomfort. De innovatieve, afneembare steunstructuur en de haarafstotende bodemlade maken het ontwerp niet alleen praktisch, maar ook stijlvol met zijn matte, lederachtige buitenkant en veelzijdige grijs-witte kleurenschema.

Met een gewicht van slechts 1,5 kg en afmetingen van 345mm x 250mm x 310mm, is de Little Cube ontworpen om als een verlengstuk van de eigenaar te fungeren. Het biedt een veilige en vertrouwde ruimte voor huisdieren, die ook thuis als comfortabel slaapvertrek kan dienen. De veelzijdigheid van het ontwerp wordt verder versterkt door de vier draagmodi, waardoor het geschikt is voor verschillende situaties.

De ontwikkeling van de Little Cube vond plaats in Taiwan en werd in 2022 bekroond met de GOOD DESIGN AWARD in Japan. De onderliggende onderzoeken hebben aangetoond dat een hoek van 20 graden cruciaal is voor het comfort en de stabiliteit van het huisdier, waardoor de last op de schouders van de eigenaar vermindert en het huisdier een gevoel van veiligheid biedt.

De uitdagingen bij het ontwerp van de Little Cube waren niet gering, maar het team van Planddo Co., Ltd., bestaande uit Tsung Te Sun, Pin Yun Su, Tzu Lin Chan en Hung Yan Liou, heeft deze met vlag en wimpel overwonnen. Het resultaat is een product dat niet alleen een lust voor het oog is, maar ook de relatie tussen huisdier en eigenaar versterkt door een aangename, ontspannen en veilige reiservaring te bieden.

De Little Cube is niet alleen een voorbeeld van uitmuntend design, maar ook van innovatie die de levensstijl van huisdiereigenaren verrijkt. Het ontwerp heeft terecht de Zilveren A' Design Award ontvangen, een erkenning voor topontwerpen die blijk geven van buitengewone expertise en innovatie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Planddo Co., Ltd.
Afbeeldingscredits: mage #1: Photographer Pin Yun Su, Little Cube, 2022 Image #2: Photographer Pin Yun Su, Little Cube, 2022 Image #3: Photographer Pin Yun Su, Little Cube, 2022 Image #4: Photographer Pin Yun Su, Little Cube, 2022 Image #5: Photographer Pin Yun Su, Little Cube, 2022
Projectteamleden: Tsung Te Sun Pin Yun Su Tzu Lin Chan Hung Yan Liou
Projectnaam: Little Cube
Projectklant: Planddo Co., Ltd.


Little Cube IMG #2
Little Cube IMG #3
Little Cube IMG #4
Little Cube IMG #5
Little Cube IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp