Sonder Moments: Een Verbluffend Naked-Eye 3D Kunstwerk in Chengdu

Een Surrealistisch Spektakel dat de Grens tussen Virtualiteit en Realiteit Vervagt

In de bruisende stad Chengdu, China, wordt een opvallend kunstwerk tentoongesteld op een digitaal billboard. Sonder Moments, een naked-eye 3D kunstwerk, creëert een surrealistisch spektakel in het stedelijke landschap en vervaagt de grens tussen virtualiteit en realiteit. Dit unieke kunstwerk neemt het publiek mee op een wonderlijke reis door tijd en ruimte, midden in het centrum van de stad.

Het kunstwerk, ontworpen door Flint Walk, is een manifestatie van de kracht van zelfbewustzijn en de individuele potentie. Het alledaagse en banale menselijke bestaan transformeert in een grenzeloos universum, waarbij het kunstwerk leven en levendigheid uit een andere tijd en ruimte ademt. De indrukwekkende omvang van het kunstwerk zorgt niet alleen voor een visueel spektakel, maar symboliseert ook de ontwaking van zelfbewustzijn en de kracht van het individu.

Met behulp van CG en naked-eye 3D technologie heeft het team achter Sonder Moments een verbluffend kunstwerk gecreëerd. Het kunstwerk wordt tentoongesteld op een LED billboard met een resolutie van 8K en een oppervlakte van 888 vierkante meter. Het ontwerp bevat elementen van bloemen, marmer en glas, en wordt versterkt door visuele effecten op de meteorieten. De animatie is gemaakt met behulp van Maya en de visuele effecten zijn toegevoegd met behulp van Nuke.

Het naked-eye 3D kunstwerk biedt een betoverende ervaring voor het publiek dat zich in de openbare ruimte van het stadscentrum bevindt. Door middel van live-action opnames, visuele effecten, creatieve concepten en geavanceerde render technologieën, draagt Sonder Moments bij aan het versterken van merkwaarde en het commercialiseren van producten.

Sonder Moments is niet alleen een visueel spektakel, maar ook een onderzoek naar emotionele gezondheid en sociaal welzijn in het post-pandemische tijdperk. Het kunstwerk belichaamt de kracht van zelfbewustzijn en heeft als doel de angst om ons heen te verlichten en emotionele waarde aan de samenleving toe te kennen met behulp van digitale esthetiek.

Het ontwerpproces van Sonder Moments kende enkele uitdagingen. Het team moest zowel zachtheid als hardheid in het kunstwerk verwerken om de eeuwigdurende levenskracht ervan tot uiting te brengen. Daarnaast waren er technische uitdagingen bij het creëren van het roze gras en het vermijden van vervorming, evenals het onderscheid maken tussen Colossus I en Colossus II.

Sonder Moments is een naked-eye 3D kunstwerk dat natuurlijke elementen, digitale esthetiek en emotionele kracht combineert. Het kunstwerk reist vanuit een andere dimensie naar de stedelijke gebieden, waarbij het energie en levendigheid uit een andere tijd en ruimte in deze wereld brengt.

Het kunstwerk Sonder Moments, gemaakt door Flint Walk, is een bekroond ontwerp. Het heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Computer Graphics, 3D Modeling, Texturing en Rendering Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Sonder Moments wordt gerespecteerd vanwege de integratie van beste praktijken uit de industrie en competente technische kenmerken, die bijdragen aan een betere wereld en positieve gevoelens oproepen.

Afbeelding credits: Copyright Flint Walk, Sonder Moments, 2022


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Cheng Zeng
Afbeeldingscredits: Copyright: Flint Walk, Sonder Moments, 2022
Projectteamleden: Cheng Zeng
Projectnaam: Sonder Moments
Projectklant: Cheng Zeng


Sonder Moments IMG #2
Sonder Moments IMG #3
Sonder Moments IMG #4
Sonder Moments IMG #5
Sonder Moments IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp