Gaofan Black Gold Goose Down

Stijlvolle en functionele kleding voor de winter

Deze winterjas combineert stijl en functionaliteit op een unieke manier. Met zijn zwarte-gouden afwerking en glanzende effect is het zowel veelzijdig als luxueus. De jas biedt optimale bescherming tegen de kou en kan gecombineerd worden met verschillende soorten broeken en schoenen voor een modieuze en dominante uitstraling. Met het verstelbare ontwerp kan de taille in een handomdraai strakker worden aangetrokken, waardoor het niet langer een probleem is om er slank en stijlvol uit te zien in de winter. Deze jas is de beste keuze voor de nieuwe tijd en nieuwe mode.

Deze donsjas is gemaakt van winddichte, waterdichte en ademende vulkanische rotsstof. Hij is gevuld met hoogwaardig, volumineus wit ganzendons en voorzien van technologieën zoals temperatuurvergrendeling om te voldoen aan de behoeften van consumenten op het gebied van mode, koudebestendigheid, lichtgewicht, en gemakkelijk onderhoud. Het ontwerp is niet overdreven, maar heeft een klassieke zwart-gouden kleurstelling, zodat mensen niet langer bang hoeven te zijn voor de koude wind in de winter.

Deze jas is gevuld met 700+ hoogwaardig dons van Hongaarse witte ganzen, met een vulkracht van 800 mm en een donspercentage van 90%. Dit zorgt voor een lichtgewicht, comfortabel, warm en mooi kledingstuk voor buitenactiviteiten. Daarnaast worden meerdere reinigingsprocessen toegepast om ervoor te zorgen dat het ganzendons schoon en geurvrij is. Zowel ouderen als kinderen kunnen het met een gerust hart dragen!

Het gebruik van de Britse Coats Sylko Metallic en de Duitse goudnaald zorgt voor een soepele en stevige afwerking van het product, met goede duurzaamheid, volledigheid en esthetiek. Na meer dan 400 processen behouden de producten een hoge mate van eenheid en uitmuntendheid, zowel van binnen als van buiten. De manchetten zijn ontworpen als handschoenen, die kunnen worden gedragen of meegenomen met ingebouwde bandjes om verschillende persoonlijke stijlen te creëren.

De externe selectie van zachte, warme en niet-pluizige vulkanische rotsstof zorgt niet alleen voor zelfverwarming na 2 minuten, maar verbetert ook de wind-, water- en luchtdoorlatendheid aanzienlijk. Zelfs als er tijdens het sporten veel warmte wordt gegenereerd, kan dit gemakkelijk worden afgevoerd, waardoor een uitstekende waterdichte, langdurige winddichte en zeer ademende prestatie wordt bereikt.

Deze winterjas is in 2022 geüpgraded en succesvol gelanceerd. Het is een winnaar van de prestigieuze A' Design Award, waar het de Zilveren prijs heeft gewonnen in de categorie Mode, Kleding en Kledingontwerp. Deze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise, innovatie en creativiteit. De jas wordt geprezen om zijn technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.

Met de Gaofan Black Gold Goose Down winterjas ben je niet alleen beschermd tegen de kou, maar zie je er ook nog eens stijlvol uit. De combinatie van hoogwaardige materialen, innovatieve technologieën en een tijdloos ontwerp maken deze jas een must-have voor de modebewuste winterliefhebber.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Anhui Gaofan E-commerce Co., Ltd
Afbeeldingscredits: Anhui Gaofan E-commerce Co., Ltd
Projectteamleden: Wu Kunming, Zhang Chuangui
Projectnaam: Gaofan Black Gold Goose Down
Projectklant: Anhui Gaofan E-commerce Co., Ltd


Gaofan Black Gold Goose Down IMG #2
Gaofan Black Gold Goose Down IMG #3
Gaofan Black Gold Goose Down IMG #4
Gaofan Black Gold Goose Down IMG #5
Gaofan Black Gold Goose Down IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp