Bannou: Een veelzijdige regenjas voor elke gelegenheid

Een meesterwerk in design dat functionaliteit en stijl perfect in balans brengt

Regenjassen zijn meestal alleen geschikt voor regenachtige dagen, maar wat als je een regenjas zou kunnen dragen zonder dat het benauwd wordt? Dat is precies wat het ontwerpteam van Bywater Goodie Inc. heeft bereikt met hun nieuwste creatie, de Bannou regenjas.

De Bannou regenjas, ontworpen door Hideyuki Kishihara, is een veelzijdige jas die perfect is voor alle weersomstandigheden. Het is gemaakt van een stof met een hoge vochtdoorlatendheid en waterdrukweerstand, waardoor het ademend en waterdicht is. Dit betekent dat je de jas kunt dragen, zelfs op zonnige dagen, zonder dat je het benauwd krijgt.

Wat de Bannou regenjas echt uniek maakt, is de mogelijkheid om het te dragen op speciale gelegenheden. Het is gemaakt van hoogwaardige materialen en heeft een formele silhouet, waardoor het perfect is voor formele evenementen. Het is ontworpen om eruit te zien als een normale jas, zonder dat het lijkt op een regenjas. De rits is verborgen en de capuchon is afneembaar, waardoor de jas een elegante uitstraling heeft.

De Bannou regenjas is verkrijgbaar in verschillende maten (M, L, XL) en kleuren (zwart, marineblauw, beige). Het heeft een waterdrukweerstand van 20.000 mm en een vochtdoorlatendheid van 8.000 g/m2/24 uur. Dit zorgt ervoor dat je droog blijft, zelfs tijdens hevige regenbuien.

Het ontwerpteam van Bywater Goodie Inc. heeft veel onderzoek gedaan om de Bannou regenjas te ontwikkelen. Ze hebben ontdekt dat de meeste regenjassen op de markt zichtbare ritsen hebben en een nylon-achtige textuur hebben, waardoor het duidelijk is dat het een regenjas is. De Bannou regenjas daarentegen is zorgvuldig ontworpen om eruit te zien als een normale jas van buitenaf, met een textuur, silhouet en details die zorgvuldig zijn geselecteerd.

Het ontwerpen van de Bannou regenjas bracht ook de nodige uitdagingen met zich mee. Het ontwerpteam moest een manier vinden om de afneembare capuchon te ontwerpen zonder dat de rits zichtbaar was. Dit vereiste meerdere aanpassingen aan de structuur van de jas. Daarnaast moesten ze ervoor zorgen dat de rits niet zichtbaar was, zelfs wanneer de jas open werd gedragen.

De Bannou regenjas is een tijdloos ontwerp dat perfect is voor elke gelegenheid. Of je nu naar kantoor gaat of naar een formeel evenement, deze jas biedt de perfecte combinatie van functionaliteit en stijl. Het is een ware blikvanger en een must-have voor iedereen die op zoek is naar een veelzijdige jas die er net zo goed uitziet als hij presteert.

Foto: Shohei Yoshida

Video: Ion Yamazaki

Model: Riley Eusden

Belangrijke opmerking: Bywater is een geregistreerd handelsmerk van GOODIE Inc. Alle rechten voorbehouden.

Dit ontwerp heeft de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Fashion, Apparel and Garment Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in creativiteit, expertise en innovatie. De Bannou regenjas is erkend vanwege zijn technische kenmerken, artistieke vaardigheden en uitmuntendheid. Het ontwerp wekt bewondering en verwondering op en brengt positieve gevoelens teweeg.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Bywater
Afbeeldingscredits: Photo:Shohei Yoshida Video:Ion Yamazaki Model:Riley Eusden
Projectteamleden: Hideyuki Kishihara
Projectnaam: Bannou
Projectklant: Bywater


Bannou IMG #2
Bannou IMG #3
Bannou IMG #4
Bannou IMG #5
Bannou IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp