Mirinda Vintage Special Edition: Een eerbetoon aan het verleden met een moderne twist

Een ontwerp van PepsiCo Design and Innovation

Inleiding:

De Mirinda Vintage Special Edition is een eerbetoon aan het erfgoed van het merk, met oog voor de relevantie voor de consumenten van vandaag. Het ontwerpteam van PepsiCo heeft ervoor gezorgd dat de elementen van deze speciale editie aantrekkelijk zijn voor het Gen Z-doelpubliek, evenals voor generaties die al bekend zijn met Mirinda. Dit strakke en eenvoudige ontwerp combineert vintage elementen met een moderne sensibiliteit voor een geheel nieuwe uitstraling.

De Mirinda Vintage Special Edition onderscheidt zich door zijn unieke eigenschappen:

1. Het label: Het direct herkenbare sinaasappelvormige logo staat centraal op het label, met de naam Mirinda in vintage bubbeltjesletters die ongebruikelijk zijn voor de moderne Mirinda. Dit trekt direct de aandacht en roept een gevoel van nostalgie op.

2. De glazen flessen: De glazen flessen laten het product goed zien en dragen bij aan de nostalgische uitstraling. Ze geven de Mirinda Vintage Special Edition een premium en authentiek gevoel.

3. De witte flesdoppen: De schone witte flesdoppen completeren het retrogevoel van het ontwerp. Ze zorgen voor een samenhangend en stijlvol geheel.

In een samenleving die draait om voortdurend veranderende trends, biedt de Mirinda Vintage Special Edition een verzamelkans. Fans kunnen een product bezitten dat de tand des tijds heeft doorstaan en een symbool is geworden van tijdloze kwaliteit.

Awards en erkenning:

De Mirinda Vintage Special Edition heeft de prestigieuze A' Design Award gewonnen. Deze prijs wordt toegekend aan goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die voldoen aan professionele en industriële eisen. Het ontwerp wordt geprezen om zijn integratie van industriestandaarden en technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door voldoening en positieve gevoelens te bieden.

Met de Mirinda Vintage Special Edition heeft PepsiCo Design and Innovation een ontwerp gecreëerd dat het erfgoed van Mirinda eert en tegelijkertijd aansluit bij de moderne smaak. Dit unieke ontwerp biedt consumenten een kans om een stukje geschiedenis in handen te krijgen en te genieten van een verfrissende ervaring met een vleugje nostalgie.

Ontwerpnaam: Mirinda Vintage Special Edition

Ontwerper: PepsiCo Design and Innovation

Ontwerplabels: Drankverpakking

Ontwerpinspiratie: Het ontwerp combineert vintage elementen met een moderne sensibiliteit om het erfgoed van Mirinda te benadrukken en tegelijkertijd relevant te blijven voor de consumenten van vandaag.

Unieke eigenschappen: Het label met het herkenbare sinaasappelvormige logo, de glazen flessen en de witte flesdoppen geven de Mirinda Vintage Special Edition een unieke uitstraling.

Notities van de ontwerper: Het ontwerp is gericht op het creëren van een nostalgische en premium ervaring voor de consument.

Prijzen en erkenning: De Mirinda Vintage Special Edition heeft de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Verpakkingsontwerp.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: PepsiCo Design & Innovation
Afbeeldingscredits: PepsiCo Design & Innovation
Projectteamleden: PepsiCo Design & Innovation
Projectnaam: Mirinda Vintage Special Edition
Projectklant: PepsiCo Design & Innovation


Mirinda Vintage Special Edition IMG #2
Mirinda Vintage Special Edition IMG #3
Mirinda Vintage Special Edition IMG #4
Mirinda Vintage Special Edition IMG #5
Mirinda Vintage Special Edition IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp