Polygon Pet Nest of Intelligence: Een Unieke Ruimte voor Huisdieren

Een innovatief ontwerp van Jun Chen

Onze huisdieren verdienen het beste, en met de Polygon Pet Nest of Intelligence kunnen ze genieten van een unieke en intelligente ruimte. Dit ontwerp combineert functionaliteit, esthetiek en technologie om een comfortabele en gepersonaliseerde omgeving te creëren voor onze geliefde huisdieren.

De Polygon Pet Nest of Intelligence is geïnspireerd op de groeiende aandacht die eigenaren hebben voor het welzijn van hun huisdieren. De onregelmatige polygonale vorm van deze huisdierennest trekt direct de aandacht en voegt een visueel element toe aan zowel het interieur van de eigenaar als het comfort van het huisdier. Maar dit ontwerp gaat verder dan alleen het uiterlijk.

Wat deze pet nest echt uniek maakt, is de integratie van intelligente functies. Het is niet zomaar een huis voor huisdieren, maar een slimme plek waar ze kunnen rusten en genieten van hun tijd. Met behulp van geavanceerde technologie kan de temperatuur in de nest worden aangepast aan de weersomstandigheden, zodat het huisdier altijd op de juiste temperatuur kan rusten. Bovendien biedt het systeem ook de mogelijkheid om de temperatuur en luchtvochtigheid in de nest te meten, zodat eigenaren een beter inzicht hebben in de omstandigheden waarin hun huisdieren zich bevinden.

De Polygon Pet Nest of Intelligence kan eenvoudig worden bediend via een mobiele app. Hiermee kunnen eigenaren op afstand de temperatuur, luchtvochtigheid en zelfs muziek in de nest regelen. Dit zorgt ervoor dat huisdieren altijd een comfortabele en aangename omgeving hebben om in te rusten en te ontspannen.

Het ontwerp van de Polygon Pet Nest of Intelligence is gerealiseerd met behulp van geavanceerde technologieën en vakmanschap. Het houten frame is zorgvuldig bewerkt en afgewerkt met een hoogwaardige verf. De integratie van het Internet of Things (IoT) maakt draadloze controle mogelijk, terwijl een verwarmingsmodule op basis van halfgeleiders zorgt voor een optimale temperatuurregeling.

De afmetingen van de Polygon Pet Nest of Intelligence zijn 565mm*616mm*570mm/783mm*495mm*245mm, waardoor het geschikt is voor huisdieren van verschillende groottes.

Dit innovatieve ontwerp is tot stand gekomen door een samenwerking tussen Ruiyang Xu, Jun Chen, Boyang Ge en Yu Tan. Hun expertise en toewijding hebben geleid tot de creatie van een unieke en functionele ruimte voor huisdieren.

De Polygon Pet Nest of Intelligence is niet alleen een praktische en innovatieve oplossing voor huisdieren, maar ook een bekroond ontwerp. In 2021 werd dit ontwerp bekroond met de Iron A' Design Award in de categorie Pet Care, Toys, Supplies and Products for Animals. Deze prijs erkent ontwerpen die voldoen aan professionele en industriële normen, en die bijdragen aan een betere wereld.

Met de Polygon Pet Nest of Intelligence kunnen huisdieren genieten van een comfortabele en intelligente ruimte, terwijl eigenaren de controle hebben over de omstandigheden waarin hun huisdieren zich bevinden. Dit ontwerp is een perfecte combinatie van functionaliteit, esthetiek en technologie, en biedt een nieuwe standaard voor huisdierennesten.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Tanyu
Afbeeldingscredits: Tanyu
Projectteamleden: Ruiyang Xu Jun Chen boyang Ge Yu Tan
Projectnaam: Polygon Pet Nest of Intelligence
Projectklant: Tanyu


Polygon Pet Nest of Intelligence IMG #2
Polygon Pet Nest of Intelligence IMG #3
Polygon Pet Nest of Intelligence IMG #4
Polygon Pet Nest of Intelligence IMG #5
Polygon Pet Nest of Intelligence IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp