Shinsun Majestic Mansion: Een Moderne en Simpele Landschapsontwerp

Een Project van Artbell

Inleiding

Het Shinsun Majestic Mansion is een prachtig voorbeeld van een modern en simpel landschapsontwerp dat de voorkeuren van mensen op een visueel aantrekkelijke manier weerspiegelt. Dit project heeft een nieuwe beeldvorming van stedelijke woningen gecreëerd door middel van een eenvoudige aanpak.

De landschapsontwerp van Shinsun Majestic Mansion heeft als doel een gevarieerde sociale ervaring te verbeteren, een leefruimte met diverse activiteiten te creëren en ecologische, natuurlijke en culturele leefomstandigheden te bevorderen om de waarde van het project te versterken. Dit ontwerp is uniek en onderscheidt zich van andere ontwerpen door zijn sterke punten en unieke kenmerken.

Om een open en transparante ruimte te creëren, worden speciale matte glas- en glasbakstenen gebruikt in de verwerking van de landschapswand. Dit zorgt voor een goede licht- en schaduwwerking en een artistieke sfeer. Het ontwerp brengt de geest van eenvoud, zuiverheid en vrijheid tot leven.

Het project beslaat een oppervlakte van 3.197 vierkante meter. Om de bezoekersstroom en -ervaring te verbeteren, is er een speciale matte glazen landschapswand bij de ingang geplaatst, waardoor de ruimtelijke schaal aanzienlijk wordt vergroot.

Het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp is gerealiseerd door het gebruik van geavanceerde technologieën en materialen. Het ontwerp is zorgvuldig uitgevoerd om de projectruimtekenmerken te benadrukken, de natuur en het landschap harmonieus te laten samengaan, kunst in het dagelijks leven te integreren en een ingetogen, verfijnde en moderne levensstijl te creëren.

Het project is ontworpen door Wu Guowei, de hoofdontwerper van Artbell. Wu Guowei heeft met dit ontwerp de focus gelegd op het presenteren van moderne en simpele landschappen op een natuurlijke en ingetogen manier.

Het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp is gerealiseerd in Ningbo, Zhejiang, China. Het project is gestart in augustus 2019 en afgerond in juni 2020.

Het ontwerp is gebaseerd op uitgebreid onderzoek naar het creëren van een comfortabel leven dat respect toont voor zichzelf. Het project is ontworpen voor stedelingen die minimalisme omarmen en de betekenis van klassieke cultuur benadrukken. Het ideale verblijf is een plek waar men kan exporteren en accepteren, dragen en innoveren. Het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp heeft met zijn ingetogen ontwerptaal, lege ruimtes en doordachte indeling op natuurlijke wijze moderne en simpele landschappen gepresenteerd, wat unanieme erkenning heeft gekregen van klanten en de markt.

Het ontwerp heeft enkele uitdagingen met betrekking tot creativiteit, techniek en onderzoek overwonnen. Door het contrast van verschillende materialen, de juiste verdeling van zwart, wit en grijs en de verandering van licht en schaduw, heeft het landschapsontwerp een artistieke ruimtelijke conceptie gecreëerd. Hierbij vervaagt de stedelijke grens geleidelijk bij het vallen van de avond en verspreiden het stadsgezicht en het landschap zich in de ruimte door een straal licht.

Het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp is een inspirerend voorbeeld van hoe een modern en simpel ontwerp kan bijdragen aan een verfijnde en moderne levensstijl. Het project heeft de verwachtingen overtroffen en is bekroond met de Zilveren A' Design Award voor Landschapsplanning en Tuinontwerp in 2021. Deze prestigieuze prijs erkent ontwerpen van topkwaliteit die uitblinken in expertise en innovatie. Het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp is bewonderd om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheid, en brengt positieve gevoelens, verbazing en verwondering teweeg.

Het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp is een ware blikvanger in de wereld van moderne en simpele ontwerpen. Met zijn unieke kenmerken en sterke punten heeft het ontwerp een nieuwe standaard gezet voor stedelijke woningen en een inspiratiebron gevormd voor toekomstige projecten.

Artbell en het team van ontwerpers onder leiding van Wu Guowei hebben met het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp een meesterwerk gecreëerd dat de perfecte balans vindt tussen functionaliteit, esthetiek en duurzaamheid. Het ontwerp is een ware aanwinst voor de moderne levensstijl en een bron van inspiratie voor ontwerpers over de hele wereld.

Met het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp heeft Artbell opnieuw bewezen een toonaangevende speler te zijn op het gebied van innovatieve en baanbrekende ontwerpen. Het ontwerp is een voorbeeld van de voortdurende zoektocht naar excellentie en het streven naar perfectie in de wereld van kunst, architectuur, ontwerp, innovatie en technologie.

Het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp is een ware bron van inspiratie voor iedereen die streeft naar een verfijnde en moderne levensstijl. Het ontwerp belichaamt de essentie van hedendaagse esthetiek en biedt een unieke ervaring van harmonie tussen mens en natuur.

Met het Shinsun Majestic Mansion landschapsontwerp heeft Artbell een nieuwe standaard gezet voor landschapsontwerpen en een blijvende indruk achtergelaten in de wereld van kunst en design.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: ARTBELL
Afbeeldingscredits: ARTBELL
Projectteamleden: Chief Designer: Wu Guowei
Projectnaam: Shinsun Majestic Mansion
Projectklant: ARTBELL


Shinsun Majestic Mansion IMG #2
Shinsun Majestic Mansion IMG #3
Shinsun Majestic Mansion IMG #4
Shinsun Majestic Mansion IMG #5
Shinsun Majestic Mansion IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp