Laote Breweries: Een Badge van Raffinement

Een Uniek Ontwerp van Zhangyong Hou

Inleiding

Laote Breweries is een ambachtelijk biermerk dat bekend staat om zijn verfijnde brouwsels. Het merk is opgericht door Zhangyong Hou, een getalenteerde ontwerper die zijn passie voor bier en design combineert. Het ontwerp van Laote Breweries is geïnspireerd op de rijke geschiedenis van ambachtelijk bier en de toewijding van een familie aan het brouwproces. Met behulp van een mysterieuze badge weet het merk de aandacht van consumenten te trekken en hen uit te nodigen om dit verfijnde bier te proeven.

De badge van Laote Breweries is een uniek kenmerk van het merk. Het symboliseert de ambachtelijke brouwtraditie en geeft consumenten een gevoel van mysterie. Het ontwerp van de badge is zorgvuldig vormgegeven en straalt elegantie uit. Het is een visuele representatie van de verfijning en kwaliteit van het bier.

Het bier van Laote Breweries wordt met veel zorg en aandacht gebrouwen. Het is een handgemaakt product dat niet op grote schaal wordt geproduceerd. Dit is precies waar de familie achter het brouwproces voor staat: het behouden van de glorie en geschiedenis van een familie. De badge van Laote Breweries vertelt het verhaal van deze familie en hun toewijding aan het brouwen van het beste bier.

Het ontwerp van de badge is gerealiseerd door middel van spotkleurprinten op aluminium blikjes. Deze techniek zorgt voor een hoogwaardige uitstraling en maakt het ontwerp echt tot leven. De blikjes hebben een capaciteit van 500 ml, waardoor consumenten kunnen genieten van een royale hoeveelheid van dit verfijnde bier.

Laote Breweries heeft met dit ontwerp een unieke positie verworven in de markt voor ambachtelijk bier. Het merk weet consumenten aan te spreken die op zoek zijn naar een hoogwaardige bierervaring. Met behulp van de badge en het mysterieuze ontwerp weet Laote Breweries consumenten nieuwsgierig te maken en hen uit te nodigen om dit verfijnde bier te proeven.

De populariteit van industrieel bier in China heeft ervoor gezorgd dat ambachtelijk bier als iets kostbaars wordt gezien. Consumenten vertrouwen op de erfgoed van een familie en waarderen de authenticiteit en kwaliteit van handgemaakt bier. De badge van Laote Breweries communiceert deze boodschap naar consumenten en laat hen zien dat ambachtelijk bier een luxe genot is.

Het project voor Laote Breweries werd gelanceerd in Dalian in mei 2017 en werd voltooid in juli 2017. Gedurende deze periode heeft het ontwerpteam onderzoek gedaan naar de behoeften en wensen van consumenten op het gebied van ambachtelijk bier. Het ontwerp van de badge is gebaseerd op deze inzichten en heeft geleid tot een succesvolle lancering van het merk.

Laote Breweries heeft met dit ontwerp de Iron A' Design Award gewonnen in de categorie Packaging Design. Deze prestigieuze prijs erkent het ontwerp als goed doordacht, praktisch en innovatief. Het voldoet aan de eisen van professionals en de industrie en draagt bij aan een betere wereld.

Laote Breweries is een merk dat staat voor verfijning, kwaliteit en authenticiteit. Met behulp van een mysterieuze badge weet het merk de aandacht van consumenten te trekken en hen uit te nodigen om dit verfijnde bier te proeven. Het ontwerp van de badge is zorgvuldig vormgegeven en straalt elegantie uit. Laote Breweries is een ware pionier in de markt voor ambachtelijk bier en blijft consumenten verrassen met hun unieke brouwtraditie.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Zhangyong Hou
Afbeeldingscredits: Zhangyong Hou
Projectteamleden: zhangyong,hou
Projectnaam: Laote Breweries
Projectklant: Zhangyong Hou


Laote  Breweries IMG #2
Laote  Breweries IMG #3
Laote  Breweries IMG #4
Laote  Breweries IMG #5
Laote  Breweries IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp