Revolutionaire Oraimo Free Pods Pro2

Shenzhen Transsion Holdings Co. onthult grensverleggend ontwerp

De Oraimo Free Pods Pro2, een creatie van Shenzhen Transsion Holdings Co., Limited, belooft een nieuwe dimensie in de wereld van Bluetooth headsets. Met een artistieke benadering en een focus op gebruikerservaring, zet dit ontwerp de toon voor toekomstige audio-innovaties.

De ontwerpers van Shenzhen Transsion Holdings Co. hebben zich laten inspireren door de jonge, modebewuste gebruiker. Ze hebben een paar oordopjes gecreëerd die niet alleen qua geluid, maar ook in design de zintuigen prikkelen. De Free Pods Pro2 valt op door het gebruik van hoogwaardige materialen en een asymmetrische schil dikte, wat resulteert in een opvallend en fris ontwerp.

De Free Pods Pro2 onderscheidt zich door een combinatie van technologische esthetiek, akoestische prestaties en draagcomfort. De transparante oplaadcase, behandeld met een optisch coating versterkingsproces en gekoppeld aan een niet-uniforme schil dikte, symboliseert lichtheid en moderne elegantie. Het product is compact zonder in te leveren op ruisonderdrukking en geluidskwaliteit.

De realisatie van de Free Pods Pro2 is mogelijk gemaakt door geavanceerde productietechnieken, waaronder een optisch coating versterkingsproces en een vacuüm matte depositieproces. Materialen als aluminiumlegering, plastic en geëlektroplateerde decoratieve componenten dragen bij aan de unieke uitstraling en functionaliteit van de oordopjes.

Elke oordopje weegt slechts 4 gram, wat zorgt voor een gewichtloze draagervaring. De actieve ruisonderdrukking maximaliseert de reductiediepte tot 48dB en past zich adaptief aan om omgevingsgeluiden effectief te filteren. Een 8mm coaxiale dubbele magnetische circuit speaker vermindert segmentale vibratie en verbetert de aandrijfkracht en gevoeligheid, wat resulteert in een superieure luisterervaring. De indicatorlichten vergemakkelijken het controleren van de batterijstatus voor tijdig opladen.

Ontworpen in oktober 2022 in Shenzhen, is de lancering van de Free Pods Pro2 gepland voor maart 2024 in Afrika. Het ontwerpteam heeft zich gericht op de esthetische aspecten van de oordopjes, waardoor het product ook als modeaccessoire kan dienen. Dit vormt een antwoord op de groeiende vraag naar unieke en modieuze gebruiksvoorwerpen.

De grootste uitdaging bij het ontwerp was het creëren van een licht en esthetisch aantrekkelijk product. De oplaadcase, behandeld met een optisch coating versterkingsproces, is kras- en vingerafdrukbestendig. De combinatie van aluminiumlegering, plastic en transparante componenten zorgt voor een rijke, futuristische visuele ervaring. De niet-uniforme wanddikte en een 3D dynamische stroomtextuur geven het product een levendige en dynamische uitstraling.

De Oraimo Free Pods Pro2, bekroond met de Iron A' Audio and Sound Equipment Design Award in 2024, is een toonbeeld van goed ontworpen, praktische en innovatieve creaties die professionele en industriële eisen vervullen. Het is een respectabel product dat industriepraktijken integreert met bekwame technische kenmerken, en draagt bij aan een betere wereld door vervulling en positieve gevoelens.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: SHENZHEN TRANSSION HOLDINGS CO., LIMITED
Afbeeldingscredits: SHENZHEN TRANSSION HOLDINGS CO., LIMITED
Projectteamleden: Shenghui Wu Wenhsien Chiang Yenchiu Hsu Chunhua Tong
Projectnaam: Oraimo Free Pods Pro2
Projectklant: Shenzhen Transsion Holdings Co., Limited


Oraimo Free Pods Pro2 IMG #2
Oraimo Free Pods Pro2 IMG #3
Oraimo Free Pods Pro2 IMG #4
Oraimo Free Pods Pro2 IMG #5
Oraimo Free Pods Pro2 IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp