Nieuw Live Broadcasting Platform: Digitale Mens

Een revolutionaire stap in de wereld van live streaming

De ontwikkeling van de epidemie en de volwassenheid van technologie versnellen de productie en levering van online digitale content. De multidimensionale geïntegreerde ontwikkelingstrend van de wereldwijde economie, markt en goederen heeft geholpen bij de digitale transformatie van de live streaming industrie en heeft de snelle ontwikkeling en commerciële realisatie van de digitale live streaming industrie versneld.

Het Digital Human live broadcasting platform, ontwikkeld door Baidu Online Network Technology Beijing, is een baanbrekend concept dat gebruikmaakt van AI-technologie om digitale mensen te creëren, live kamers te bouwen en mens-computerinteractie mogelijk te maken. Dit platform maakt gebruik van fulltime digitale mensen die automatisch live uitzenden, met als doel de operationele kosten en moeilijkheden van live broadcasting te verminderen en de beperkingen van menselijke arbeid en locaties weg te nemen. De digitale presentatoren zenden continu 24 uur per dag live uit en bieden effectieve hulp bij het vergroten van de GMV (Gross Merchandise Volume) en het vergroten van de betrokkenheid van fans.

Het Digital Human platform maakt gebruik van AI-cloudrendering, rekenkracht en digitale visietechnologie om een AI-uitzendruimte te creëren. Door AI-presentatoren te creëren met echte gevoelens en unieke merk-IP's met expressieve kenmerken aan te passen, kan multimodale intelligente interactie worden gerealiseerd. Diversiteit in live scenario's vermindert de bouwkosten en creëert rijke inhoudsvormen om de transmissie-efficiëntie te verbeteren.

Het Digital Human platform biedt ook de mogelijkheid om de AI-presentator aan te passen aan de esthetische voorkeuren en merkimago's, waardoor een unieke merk-IP wordt gecreëerd. Met een vriendelijke houding en echte prestaties biedt het platform een echte ervaring door middel van leuke, emotionele en intelligente interactiemodi. De diverse live-scenario's zorgen voor een snelle intelligente output van scènetaal, productverkoop, marketingactiviteiten, enzovoort. Hierdoor kunnen productattributen en merkconcepten worden gepresenteerd en wordt de aantrekkingskracht op het publiek vergroot.

Het Digital Human live broadcasting platform is gelanceerd op de Baidu App in december 2022. Met de verdere ontwikkeling van internettechnologie blijft het aantal gebruikers van live streaming stijgen en heeft de live streaming industrie een enorme marktontwikkelingsruimte. Traditionele live broadcasting heeft echter veel nadelen, zoals het ongelijke niveau van presentatoren, lange pauzes tussen live uitzendingen en hoge kosten voor locaties en personeel. AI live streaming biedt intelligente oplossingen om deze pijnpunten op te lossen en helpt bij de transformatie en ontwikkeling van de economie in het nieuwe tijdperk.

Het Digital Human live broadcasting platform heeft een nieuwe benadering gecreëerd voor online live sales, wat de digitale transformatie van de hele industrie vergemakkelijkt en de ontwikkeling en commerciële realisatie versnelt. Het voldoet aan de multidimensionale integratie van de wereldwijde economie, markten en goederen. Als een permanent digitaal bezit van een bedrijf zal Digital Human live merken verbinden met consumenten en nieuwe groeimogelijkheden bieden voor merkefficiëntie, waardoor live marketing van dit merk duurzaam en duurzaam wordt.

Het Digital Human live broadcasting platform heeft onlangs de Silver A' Design Award gewonnen in de categorie Mobile Technologies, Applications and Software Design. Deze prestigieuze prijs wordt toegekend aan ontwerpen die uitblinken in expertise en innovatie. Het platform wordt bewonderd om zijn sterke technische kenmerken en prachtige artistieke vaardigheden, en wekt positieve gevoelens, verbazing en verwondering op.


Projectdetails en Credits

Projectontwerpers: Baidu Online Network Technology. Beijing
Afbeeldingscredits: Baidu Online Network Technology. Beijing
Projectteamleden: Baidu Online Network Technology. Beijing
Projectnaam: Digital Human
Projectklant: Baidu Online Network Technology. Beijing


Digital Human IMG #2
Digital Human IMG #3
Digital Human IMG #4
Digital Human IMG #5
Digital Human IMG #5

Lees meer op Pracht Ontwerp